понеділок, 04 квітня 2016 15:37

Чоловік кілька годин переховувався в аптеці щоб її пограбувати

Чоловік кілька годин переховувався в аптеці щоб її пограбувати

У місті Гайсин, під-час крадіжки ампул "Димедролу" затримали 36 річного чоловіка. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив Вадим Кобзар, інспектор відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

"Вчора, близько 18 години на пульт охорони надійшло сповіщення про злам дверей у аптеці Гайсинської лікарні. На місце охоронці приїхали за п'ять хвилин. В приміщенні побачили чоловіка, який виносив із аптеки10 пачок з ліками. Коли злочинець зрозумів, що його затримають, почав тікати. Але ми його затримали в цій же аптеці," - розповідає Кобзар.

Експертизою було встановлено, що чоловік не був під впливом наркотичних чи алкогольних речовин. За скоєне йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

"Пізніше стало відомо, що злодій планував грабіж. Ще в день він прийшов у лікарню, вичекав поки його ніхто не побачить та проник до підсобного приміщення в аптеці. Там заховався за ящиками. Коли фармацевти пішли та замкнули двері, вийшов із схованки та почав шукати щось цінне. Взяв10 пачок із знеболювальним - "Димедролом". Далі відкрив касу, та забрав з неї гроші. Сума в 100 гривень була для нього малою, тому він намагався поникнути до другого корпусу аптеки. Двері якого виявились під сигналізацією" - додає інспектор.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік кілька годин переховувався в аптеці щоб її пограбувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути