четвер, 18 лютого 2016 19:37

Чоловік зарубав пенсіонерку будівельною сокирою

Чоловік зарубав пенсіонерку будівельною сокирою
Фото з сайту ck.mns.gov.ua

На Черкащині 28-річний чоловік убив і пограбував 59-річну жінку. Заліз в дім серед ночі, поки господиня спала. Коли прокинулась і закричала, вдарив її сокирою по голові. За скоєне йому загрожує до 15 років за гратами.

"До Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернулася 61-річної місцева жителька та повідомила про вбивство. Вона знайшла мертву свою 59-річну сестру.

На місці подій експерти вилучили сліди пальців рук та взуття. Згодом службовий собака взяв слід, що привів до знаряддя вбивства – будівельної сокири. Знаходилася на відстані кілометра від домівки потерпілої в кущах. Правоохоронці встановили особу підозрюваного, це був 28-річний раніше судимий місцевий житель.

У день вбивства потерпіла жінка приходила на місцеву пилораму аби зробити замовлення по виготовленню вагонки. Підозрюваний пішов до неї додому, щоб зробити необхідні виміри параметрів для проведення робіт. Цього ж дня ввечері, випив і повернувся до її домоволодіння. Вибив вікно, пробрався всередину будинку та наніс сокирою жертві декілька ударів по голові. Після смерті жінки, забрав 250 гривень та втік. Сокиру викинув неподалік у кущі", – повідомляють на сайті ГУ Національної поліції в Черкаській області.

Чоловіку оголошено про підозру згідно статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваний знаходиться під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зарубав пенсіонерку будівельною сокирою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі