понеділок, 23 травня 2016 17:14

Через гілочки бузку львівська пенсіонерка порізала чоловіка

Через гілочки бузку львівська пенсіонерка порізала чоловіка

60-річна львів'янка може сісти на вісім років за ґрати. На власній присадибній ділянці вдарила ножем чоловіка. Той з другом хотів нарвати бузку під вікнами її дачі.

"Подія трапилась на вулиці Абхазькій у Львові. Там розташовані дачні кооперативи. Жінка поралась на своїй ділянці, коли побачила двох чоловіків. Вони ламали у неї бузок. Подумала, що мають намір проникнути на ще й на дачу з метою крадіжки", - розказує Світлана Добровольська із Національної поліції Львівської області.

Пенсіонерка спочатку намагалася прогнати чоловіків словами. Але ті її не слухали. Розгнівавшись, жінка схопила ніж і вдарила ним одного із чоловіків у живіт.

"Ці двоє любителів квітів перед тим зайшли на мою дачу. Дуже налякали мою маму. Виглядали бомжувато, мали великий мішок на спині. Ця жінка захищала не тільки своє майно, вона захищала всіх дачників. Вже дістали ці бомжі, наркомани, цигани. Треба їх вчити поважати приватну власність. Моя мама чула, як той другий біг за Наталією Дмитрівною. Обзивав і погрожував їй", - каже львів'янка Ольга Маціборко.

Читайте також: Активісти на Львівщині затримали товарняк з контрабандною деревиною

Пораненого чоловіка з тілесними ушкодженнями "швидка" забрала до лікарні. Його напарник з місця події втік. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за умисне тяжке тілесне ушкодження. Правоохоронці з'ясовують всі обставини. Перевіряють, з якою насправді метою приходили чоловіки на територію дач і що саме сталося між власницею ділянки й потерпілим. Якщо провину жінки доведуть, їй світить від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Через гілочки бузку львівська пенсіонерка порізала чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути