неділя, 22 листопада 2015 22:58

Бригади "Укренерго" готові ліквідувати наслідки вибухів в Криму

Бригади "Укренерго" готові ліквідувати наслідки вибухів в Криму
Фото: www.rbc.ua

Бригади "Укренерго" готові впродовж чотирьох діб ліквідувати наслідки вибухів електроопор на адмінмежі з Кримом.

При надходженні команди з головного офісу, бригади "Укренерго" готові протягом 40-ка хвилин виїхати в Генічеський і Чаплинський райони для відновлення і заміни пошкоджених опор високовольтних ліній електропередач, по яких подається електроенергія на тимчасово окуповану територію АР Крим. Про це на засіданні оперативного штабу щодо ситуації з енергопостачанням повідомив керівник Херсонських магістральних електромереж "Укренерго" Ігор Босько, передає "УНН".

Також він додав, що на даний момент ремонтні бригади і техніка підприємства знаходяться на базі в Новій Каховці.

"Техніка та матеріали готові. Бригади "Укренерго" готові протягом 4-х діб ліквідувати наслідки вибухів", — сказав Босько.

Коли це відбудеться, залежить від результатів переговорних процесів, які ведуть ініціатори блокади з керівництвом країни. Наразі, вдалося досягти домовленості з активістами енергетичної блокади про допуск техніки підприємства, яка здійснюватиме об'їзд знеструмлених ліній, для того, щоб мати можливість контролювати стан мереж.

Нагадаємо, ввечері 21 листопада біля Чаплинки були підірвані опори електропередач. Пізніше стало відомо, що усі населені пункти анексованого Криму знеструмлено.

Зараз ви читаєте новину «Бригади "Укренерго" готові ліквідувати наслідки вибухів в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути