Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2016 17:49

Боєць АТО помер від серцевого нападу в коридорі лікарні
5

Фото: Інна Горбань

В Свято-Успенському соборі Полтави провели в останню путь бійця 92-ї бригади 44-річного Олександра Гончарова. Він помер від серцевого нападу. Зібралися на вшанування тільки рідні та друзі.

"Ми із Сашею навчалися в одній групі в технічному університеті. Він закінчив воєнну кафедру. В нього тато був лейтенантом. Саша пішов по династії. Коли розпочалася війна - пішов добровольцем. Я його не бачив три роки. Потім в цьому році його демобілізували. На весні потрапив у лікарні із запаленням легенів. Це дало ускладнення на серце. Три тижні пролежав у лікарні. Я заходив його провідати. Він веселий був. Говорив, що хоче повернутися назад. Саша помер у коридорі лікарні. Вийшов, щоб прогулятися",- розповів Володимир Манжос, однокурсник.

Олександр Гончаров останні тижні провів у лікарні.

"Познайомилися із Сашою в маршрутці. Разом направили на війну. Пам`ятаю, що я дуже хвилювався. Думав чи справимося ми з цим усім. А в Саші зовсім інші думки були. Він думав, як зміниться наше життя після війни. Говорив, що після цього буде краще жити. Це нам надавало впевненості. Кілька тижнів Саша провів у лікарні. Потім переніс мікроінсульт на ногах", - розповів майор 16-го батальону Віктор Лебєдєв.

На початку війни, під командуванням Олександра Гончарова було вбито першого снайпера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Побув вдома три місяці і знову повернувся в АТО" - у Полтаві попрощалися із загиблим бійцем

Олександр Гончаров був одружений. Дружина 44-річна Наталія - педагог. Мав 22-річного Антона, який навчається в Кременчуцькому льотному коледжі.

Нагадаємо, на контрактну службу пішли 53 тис. військових.

Зараз ви читаєте новину «Боєць АТО помер від серцевого нападу в коридорі лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути