вівторок, 27 вересня 2016 12:23

На контрактну службу пішли 53 тис. військових

На контрактну службу пішли 53 тис. військових
uapress.info

З початку року контракт зі Збройними силами України підписали близько 53 тис. військовослужбовців.

Про це сказав речник Міністерства оборони України Олексій Чорнобай, передає УНН.

"З початку року контракт зі ЗСУ підписали близько 53 тисяч військовослужбовців, із яких понад 6 тисяч офіцерів. Ще декілька тисяч громадян пройшли відповідний добір та укладуть його після проходження необхідного курсу підготовки", — повідомив Чорнобай.

Щомісяця лави Збройних сил поповнюють близько 6 тис. осіб. Пріоритет надається посадам молодших командирів, бойовим посадам у складі екіпажу та обслуговування. А також іншим посадам, які визначають бойову спроможність підрозділів. Військовослужбовці строкової служби комплектують бойові військові частини та підрозділи забезпечення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ймовірність сьомої хвилі мобілізації дуже велика - Міноборони

Нагадаємо, 26 вересня президент України підписав указ про звільнення в запас шостої хвилі. "Його виконання означатиме ще один крок у переході армії на професійну основу. Щойно звільнено останнього з шостої хвилі. На фронті залишаться контрактники. Призовників за віком, як і тепер, не направлятимуть до зони АТО", – зазначив президент.

Зараз ви читаєте новину «На контрактну службу пішли 53 тис. військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути