понеділок, 21 березня 2016 13:30

Аптекарі перекрили трасу Київ - Харків
10

Фото: Денис Скриль

Біля села Супрунівка поблизу Полтави більше 100 мітингувальників перекрили транспортний рух на автодорозі Київ-Харків. Працівники комунального підприємства "Полтавафарм" влаштували акцію проти рейдерського захоплення.

"Дітей, вагітних та хворих пропускаємо, а от всіх інших - блокуємо. Зараз ми знову чекаємо на представників обласної влади. Зранку блокували проїзд на вулиці Жовтневій у Полтаві поблизу СБУ, потім провели мітинг біля стін облдержадміністрації. До представників підприємства та громадськості ніхто з обласної влади не вийшов. Було вирішено застосувати радикальні заходи - ми перекрили трасу міжнародного значення", - розповів Василь Ковальчук, організатор акції.

Водії намагались прорватись та сварились із протестувальниками. Легкові автомобілі проїздили через село, а от вантажівкам довелось чекати закінчення протесту.

"Комунальне підприємство "Полтавафарм" переживає рейдерську атаку, адже у нас заблоковані рахунки, ми не можемо розплатитися за ліки та провести необхідну закупку медикаментів. Новопризначений головою облради заступник директора Майборода виготовив ще одну печатку та заблокував діяльність підприємства. Від таких новацій страждають тяжкохворі, інсулінозалежні по всій області. Сьогодні ми повинні були видати зарплату працівникам, але не можемо цього зробити. Від нашої діяльності залежить не лише функціювання аптечних пунктів, а й постачання необхідними ліками всіх лікувальних закладів області", - повідомив Сергій Горбань, виконуючий обов'язки директора КП "Полтавафарм".

Нагадаємо, в п'ятницю, 18 березня, полтавці перекривали рух транспорту на 4 години по міжнародній трасі Київ-Харків.

Комунальне підприємство "Полтавафарм" обслуговує населення на території всієї Полтавської області у 273 аптеках та 660 фельдшерсько-акушерських пунктах.

Зараз ви читаєте новину «Аптекарі перекрили трасу Київ - Харків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути