пʼятниця, 18 березня 2016 15:04

В Полтаві на 4 години перекрили рух на трасі Київ-Харків
5

Більше 200 працівників комунального підприємства "Полтавафарм" та представники громадськості блокували транспортний рух на автодорозі Київ-Харків.

"Сьогодні ми 4 години перекривали рух на трасі європейського значення і готові продовжувати акції із понеділка. Зважаючи на холодну погоду та те, що майже всі учасники протесту - це жінки, було вирішено припинити блокування дороги. На комунальному підприємстві "Полтавафарм" обласна влада робить дуже багато протизаконних дій, які дискредитують працівників. А точніше - відбувається зухвалий рейдерський напад на комунальне підприємство. Під час такої масштабної акції протесту до нас не приїхав ні прокурор, ні головний поліцейський, ні губернатор. Наші дії призвели до того, що в середу чи четвер буде проведена позачергова сесія обласної ради, де першим питанням буде стояти розгляд ситуації стосовно комунального підприємства", - пояснив Василь Ковальчук, полтавський правозахисник та організатор акції протесту.

Блокування автодороги призвело до того, що увесь міжнародний транспортний потік був спрямований через місто Полтаву, що значно ускладнило рух громадського транспорту.

Комунальне підприємство "Полтавафарм" - одна із найбільших компаній України в цій галузі, якій підпорядковано 273 аптечних пункти та 660 фельдшерсько-акушерських пунктів в Полтавській області. Добова виручка медпрепаратами в середньому становить близько 600 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «В Полтаві на 4 години перекрили рух на трасі Київ-Харків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути