неділя, 06 квітня 2014 03:20

"Якщо не згуртуються наші діти — не згуртується Україна"
6

У Миргороді на Полтавщині провели четвертий Всеукраїнський телевізійний дитячий пісенний фестиваль-конкурс "Соловейко України".

У пісенному змаганні, що проходило на сцені палацу культури курорту "Миргород", взяли участь солісти та дитячі колективи з 15 регіонів України. Організатори обрали зі 155 заявлених творчих одиниць 42 кращих вокаліста та колективи, що представляють Дніпропетровську, Донецьку, Івано-Франківську, Київську, Кіровоградську, Львівську, Полтавську, Сумську, Харківську, Хмельницьку, Черкаську, Чернівецьку, Чернігівську області, АР Крим та м. Києв.

Учасників конкурсу запрошують у читальний зал бібліотеки палацу культури. Всі чекають на Леоніда Кучму, засновника фонду "Україна", котрий виступає одним із організаторів фестивалю "Соловейко України". Використавши паузу, до присутніх звертається народний артист України Мар'ян Гаденко.

"Ми повинні з вами згуртуватися. Якщо ми не згуртуємося, якщо наші діти не згуртуються, то не згуртується Україна. Тому, діти, майбутнє у ваших руках. Ви повинні подружитися. Хто зі Львова? Кажете: "Дніпро, приїжджайте до мене у гості, а я потім приїду до вас". Давайте дійсно мінятися сім'ями. Оце зараз основне. Львів повинен їхати в Донецьк, у Дніпропетровськ. У Івано-Франківськ повинні їхати луганчани. І тоді будете знати, що таке Україна", – каже Гаденко.

Поряд спілкуються між собою кілька дорослих.

"Да нет никакого разделения. Нас начали делить специально еще тогда, когда Янукович первый раз шел в президенты. Вот с этого все и началось. Я в украиноязычном Миргороде чувствую себя, как рыба в воде. Вопросы языка и типа бандеровцев специально вбрасывают в Украину извне, и все понимают, кто это делает. Делают это, чтобы мы начали между собой враждовать. Тогда нас голыми руками можно взять", – пояснює мешканка Донецька Любов Федченко.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо не згуртуються наші діти — не згуртується Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути