четвер, 04 лютого 2016 15:11

"Я вже починаю бути суєвєрним" - Мамай про смерті людей від крижаних брил

"Я вже починаю бути суєвєрним" - Мамай про смерті людей від крижаних брил

Сьогодні міський голова Полтави Олександр Мамай прокоментував ситуацію із смертями в місті від падіння крижаних брил. За його словами, за це саме він несе моральну відповідальність.

"Дуже прикро, що таке відбулось. Наче напасть на наше місто найшла. І в інших містах не менше тих бурульок, брил падає. Я вже починаю бути суєвєрним. І вважаю, що моральна відповідальність на мені. Зараз йдуть розслідування. А я веду своє. Знаю про тих людей, що загинули. Молода дівчина - з Глобино, старша жінка - із Диканьки", - розповів журналістам "Вполтаві Інфо" мер.

Нагадаємо, що за останній тиждень в Полтаві бурулька та крижана брила вбила двох людей - 69-річну жінку на вулиці Жовтневій та 22-річну Юлію Артюшенку. Дівчину поховали вчора. Крига впала на неї на розі вулиць Шевченка та Рози Люксембург, коли вона йшла з роботи і говорила з матір'ю по телефону.

Під час негоди в місті чистилися переважно центральні вулиці. На сьогодні багато тротуарів перекриті, бо з дахів багатоповерхівок падають здоровенні шматки льоду. Попід будинками, на зупинка - величезні купи не вивезеного снігу.

Тільки сьогодні депутати міськради виділили близько 70 тисяч гривень на боротьбу з негодою.

Зараз ви читаєте новину «"Я вже починаю бути суєвєрним" - Мамай про смерті людей від крижаних брил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути