пʼятниця, 01 липня 2016 15:25

80-річну жінку задушили у лісі

80-річну жінку задушили у лісі

Мешканку села Шайноги Радехівського району на Львівщині знайшли у лісі недалеко дому. Жінку задушив невідомий, коли та збирала ягоди.

"До поліції звернувся син покійної. Повідомив, що його мати, 80-річна жінка, пішла в ліс збирати ягоди і додому не повернулася. На місце направили правоохоронців", - розказує Світлана Добровольська із Нацполіції Львівщини.

Шукали жінку правоохоронці та місцеві мешканці. Знайшли недалеко хати в лісі. Пенсіонерка була мертвою. Як показала експертиза її задушили.

"Сім'я Емілії Василівни дуже порядна. Її поважають у селі. Жіночка жила з сином, невісткою та двома онуками. Пенсіонерку шукали півтора дні. Що могло статися в лісі, невідомо. Зараз з'ясовує поліція. Поїхали з головою на місце події. Жінку дуже всім шкода. Вона не заслужила на таку смерть", - каже секретар місцевої сільради Надія Василівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собака відкусив руку жінці та пошматував двох поліцейських

За фактом убивства поліція порушила кримінальне провадження. Правоохоронці проводять слідчо-оперативні дії аби встановити свідків і обставини скоєння злочину, а також осіб, причетних до цього.

Зараз ви читаєте новину «80-річну жінку задушили у лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути