вівторок, 05 липня 2016 12:50

4-річну дитину батьки вигнали з дому серед ночі

4-річну дитину батьки вигнали з дому серед ночі

4-річного хлопчика тернопільські патрульні доправили до інтернату. Його серед ночі вигнали з хати власні батьки. Дитина заважала їм пиячити.
"Нам подзвонили мешканці будинку на вулиці Новий Світ. Повідомили, що у дворі стоїть і плаче дитина. Її не можуть заспокоїти. На місце одразу був направлений патруль поліцейських", - розповідає Оксана Смільська із прес-служби патрульної поліції Тернополя.

Коли правоохоронці приїхали на виклик, дитину сусіди забрали вже до себе у хату. Маля трохи заспокоїлось. Хлопчика нагодували.

"Сусіди розповіли, що дитину за двері виставили самі ж батьки. Вони далеко за північ вирішили попиячити, дитина їм заважала, от і виставили малого за двері. Самі зачинилися у квартирі. Сім'я не благонадійна. У цій родині є ще одна дитина, старша, але тої ночі вона ночувала у дідуся в іншому місці", - додають у поліції.

Патрульні подзвонили у двері батьків. Відчинила мати. Правоохоронців одразу повела у кімнату де начебто мав бути хлопчина. Від жінки несло алкоголем. Обох батьків перевірили на алкотестері. У матері він показав позначку - 3,18 проміле, а у батька 3, 31. Показник майже у 16 разів перевищував норму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько-педофіл 10 років знущався над дочкою

Зараз справою батьків займається місцева поліція. Хлопчика патрульні доставили до притулку. Там дитина перебуватиме, поки соціальна служба не вирішить його долю.

Зараз ви читаєте новину «4-річну дитину батьки вигнали з дому серед ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути