середа, 02 листопада 2016 14:19

10 тис. жителів міста сидять без тепла

10 тис. жителів міста сидять без тепла
фото: ukr.media

У місті Теплодар Одеської області досі не включили опалення. Батареї холодні і у квартирах жителів, і на об'єктах соціальної інфраструктури - у школах, дитсадках і медустановах.

Про це пише Думская.

Компанія "Нафтогаз України" відмовилася постачати газ теплопостачальному комунальному підприємству "Одеська ТЕЦ-2", доки з нею не розрахуються за борг 3,6 млн грн.

"Теплодарівська міськрада розірвала договір оренди і повернула функції теплопостачальної організації комунальному підприємству. Борги Теплодаренерго комунальники брати на себе відмовляються. Нафтогаз визнав це порушенням закону і виставив умову: або мерія і ТЕЦ визнають борг, або опалювальний сезон у місті не розпочнеться", - пишуть журналісти.

Зараз сторони конфлікту ведуть переговори.

"ТОВ "Теплодаренерго" належить родині колишнього мера Теплодара Леоніда Печерського. Кінцевим бенефіціаром є його онук Михайло Печерський, відомий за скандалом 2008 року, коли він, ще неповнолітній, ганяв на батьківському Lexus по Пушкінській вулиці Одеси і був затриманий ДАІ", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві без тепла перебувають 240 будинків

Заборгованість населення України з оплати житлово-комунальних послуг збільшилася. На кінець вересня становить 15,1 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «10 тис. жителів міста сидять без тепла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути