неділя, 31 серпня 2014 13:20

Вазони висаджують у туфельках, віниках і самоварах
8

Дизайнер протягом літа озеленила подвір’я сотні киян
Фото: надані Оксаною Крамар
На подвір’ї киян, які люблять усе українське, жовто-сині братики висадили у горщик, стилізований під віник
Дизайнер висаджує квіти у глиняні горщики

Дизайнер Оксана Крамар займається оздобленням прибудинкових територій. За словами дизайнера, аби подвір'я виглядало привабливим, треба не економити гроші на його озелененні.

"Самих вазонів часто буває замало, - вважає Оксана. – Головне їх висадити у правильному місці і у ємкості, які не тільки пасуватимуть, але й викликатимуть подив і захоплення".

Дизайнер протягом літа озеленила подвір'я сотні киян.

"З кожним замовником ми наперед обговорюємо, яким він бачить власний двір. Адже для кожного це впершу чергу місце відпочинку та затишку, - говорить Крамар. – З підбором вазонів теж головне не прогадати. Цього року мода на неординарні горшки. Наприклад, у когось на подвір'ї усі квіти ми висадили у пеньки та колоди, а комусь у глиняні горщики. Хтось не пошкодував для квітів улюбленого самовара, термоса чи кошика. На подвір'ї киян, які люблять усе українське, жовто-сині братики ми висадили у горщик, стилізований під віник, а краще сказати – під мітлу".

За словами дизайнера, не обов'язково віддавати перевагу рослинам, що квітнуть. Часто для цього достатньо навіть кактусів, різних видів алое та декоративної капусти.

"Горщики під вазони можна виготовити своїми руками, - пояснює Оксана. – Комусь для цього достатньо взяти каструлю, у якій вже не хочеться готувати суп. Хтось пожертвує улюблену чашку, келих з-під пива чи іграшку. Рослини можна висаджувати у старі туфлі, кеди, черевики чи кросівки. На горщики також модно плести та шити накидки. Подвір'я, оселя чи зимовий сад від цього стануть ще більш затишними".

Зараз ви читаєте новину «Вазони висаджують у туфельках, віниках і самоварах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути