вівторок, 06 серпня 2013 14:50

В елітне житло Києва у липні вклали майже вдвічі більше грошей, ніж у червні

В елітне житло Києва у липні вклали майже вдвічі більше грошей, ніж у червні
Новачком елітного сегменту став Дніпровський район, представлений продажами у будинках по вул. Р. Окіпної. Фото: zabudovnyky.kiev.ua

У липні 2013 року обсяг капіталовкладень в елітну нерухомість столиці (вартістю від 2 млн. 400 тис. грн) становив 159 млн 544 тис. грн. Це на 74,6% вище результатів минулого місяця.

Про це повідомив аналітичний центр агентства нерухомості Park Lane.

За підсумками місяця, частка елітного сегменту в загальній кількості угод становила 5,6%. Частка коштів, вкладених в елітні об'єкти, становить 25,6% від усіх капіталовкладень у нерухомість у липні. Згідно з повідомленням, у структурі угод елітного сегмента об'єкти вартістю 2,4-4 млн грн становили 78,8%, 4-8 млн грн - 12,2%, понад 8 млн грн - 9%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У червні в елітну нерухомість Києва вклали на третину більше людей, ніж у травні

Як завжди, домінуючу частку в структурі ринку (90%) займають квартири. Традиційно в цю категорію потрапили апартаменти площею від 130 кв. м у центральних районах столиці (Печерський, Шевченківський, Голосіївський). Крім того, помітно скоротилася кількість угод в Оболонському районі, який у липні був представлений одиничними продажами. Новачком же елітного сегмента у липні став Дніпровський район столиці, представлений продажами у нових будинках по вул. Р. Окіпної.

Зараз ви читаєте новину «В елітне житло Києва у липні вклали майже вдвічі більше грошей, ніж у червні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути