Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2014 17:51

У Китаї збудували фантастичний готель, схожий на схід сонця
8

Фото: kempinski.com

У передмісті Пекіна побудований незвичайний готель, який нагадує схід сонця, архітектура якого для китайців символізує успіх, процвітання і нескінченність.

У будівництві готелю Sunrise Kempinski Hotel враховувалися базові принципи фен-шуй: він розташований на березі мальовничого озера Янги, поблизу гір Яньшань, обрисами нагадує сонце, яке стало символом прискореного розвитку економіки Китаю. Будівля округла, складається з 10 000 панелей, у яких відображається навколишній ландшафт - небо, озеро і гори. Якщо подивитися на готель збоку, можна побачити форму гребінця - це знак вдачі в китайській культурі. Вхід виконаний у формі відкритого рота риби, символізує процвітання.

Над дизайном будівлі працювали архітектор з Китаю Чжан Хай Ат і команда американських дизайнерів DiLeonardo. У будівництві, яке тривало два роки, взяли участь 9300 будівельників. Готель висотою 97 м і площею 18 000 м2 вміщує 306 номерів, розташованих на 21 поверсі. Всередині розмістилися дев'ять ресторанів і барів, фітнес-зал, спа-центр, дитячий клуб, простір для ділових зустрічей площею 2800 м2, повідомляється на офіційному сайті готелю.

Відкриття заплановане на листопад, для перших гостей діє спеціальна пропозиція: вони можуть забронювати номер вартістю від 1088 юанів (2300 грн).

Зараз ви читаєте новину «У Китаї збудували фантастичний готель, схожий на схід сонця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути