четвер, 29 січня 2015 14:41

П'ятдесят станцій лондонського метро переобладнають в квартири та готелі

П'ятдесят станцій лондонського метро переобладнають в квартири та готелі

П'ятдесят збиткових або закритих станцій лондонського метро, автовокзалів та прилеглих до них будівель будуть перебудовані під розкішні квартири, музеї, готелі, офісні і торгові центри.

За словами компанії Transport for London (TfL), керуючої лондонською транспортною мережею, цей проект повинен принести 3,4 мільярда фунтів стерлінгів доходу. Рішення було прийнято для покриття частини власних витрат на постійне вдосконалення та ремонт транспортної інфраструктури, а також для того, щоб отримати можливість знизити високі ціни за проїзд.

"Лондону потрібні нові будинки та офісні будівлі, а транспортні мережі - надійні довгострокові інвестиції", - пояснив плани TfL директор з комерційного розвитку Грем Крейг.

В майбутній понеділок TfL повинна оголосити тендер, після якого кілька будівельних компаній отримають замовлення на перебудову включених в проект будівель під різні цілі.

Зараз ви читаєте новину «П'ятдесят станцій лондонського метро переобладнають в квартири та готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути