середа, 06 лютого 2013 14:24

"Елітівцям" пообіцяли 60 квартир цього року

"Елітівцям" пообіцяли 60 квартир цього року
Фото: advocat-cons.info

Холдингова компанія "Київміськбуд" має намір у другій половині 2013 року здати три будинки з 60 квартирами для постраждалих від афери групи компаній "Еліта-Центр".

Про це повідомив голова правління - президент холдингу Ігор Кушнір.

"Відразу зазначу: по виділеним нам ділянкам ми виконаємо всі зобов'язання: добудуємо будинки і передамо частину квартир у них місту для розподілу "елітівців". Хочу зауважити, що з 14 виділених земельних ділянок придатними для будівництва житлових будинків виявилися лише дев'ять. Від забудови п'яти ділянок, які нам раніше виділило місто, довелося відмовитися. І це незважаючи на те, що ми вже проінвестували в їх розвиток більше 2 мільйонів гривень власних коштів", - сказав Кушнір.

За його словами, йдеться про майданчики по вулицях Солом'янська, 17, О.Бальзака, В.Беретті, 4а, вул. Лук'янівська, вул. Героїв Сталінграда, 66.

У другій половині 2013 року "Київміськбуд" планує введення будинків по вулицях Хорольська, 1-а (буде передано вісім квартир), Драгоманова, 40 (39 квартир), на перетині Вірменської та Харківського шосе (13 квартир).

Як повідомив Кушнір, на 2014 рік заплановано введення ще трьох будинків: по вулицях Радунська, 28-32 (буде передано 15 квартир), Гарматна, 39-г (10 квартир) та Ревуцького, 7-в (10 квартир).

У загальній складності для "елітівців", за словами президента холдингу, буде передано ще 95 квартир загальною площею 5,995 тис. кв. м. Раніше була передана 131 квартира в будинках по пр. Правди, 5, пр. Маяковського, 1-3 та вул. Лайоша Гавро, 1

Зараз ви читаєте новину «"Елітівцям" пообіцяли 60 квартир цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути