пʼятниця, 22 серпня 2014 16:51

Чохол для велосипеда може стати "родзинкою" інтер'єру
4

Велочохол для зберігання залізного коня, який легко одягається і відмінно виглядає, допомагає підтримувати чистоту в будинку і стати "родзинкою" інтер'єра.

Чохол виконаний з міцного еластичного матеріалу (90% поліестер, 10% спандекс), завдяки чому всього одного розміру вистачає на велосипеди різної величини і конфігурації. Крім того з Velo Sock - зовсім нескладно підтримувати порядок в приміщенні і навіть трохи змінити антураж житла.

Velo Sock просто використовувати, він мало важить (500 г) та в складеному вигляді не займає місця, його легко прати, брати з собою. Для того, щоб позбутися від нагромадилося сміття всередині - чохол досить вивернути навиворіт і струснути, а більш серйозні забруднення легко усунути при машинному пранні в 30-40 градусів.

Виробники пропонують безліч кольорів і стилів оформлення вело-чохла, так що кожен зможе підібрати щось підходяще за смаком.

Зараз ви читаєте новину «Чохол для велосипеда може стати "родзинкою" інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути