вівторок, 21 жовтня 2014 17:45

Будинок гітариста The Beatles продали за 250 тисяч доларів
15

У Великобританії пішов з молотка будинок, в якому провів дитинство покійний нині гітарист The Beatles Джордж Харрісон. Будинок продали за 156 тисяч фунтів стерлінгів (251 тисяча доларів). Його нова власниця Джекі Холмс розповіла журналістам, що її мрія нарешті здійснилася.

Торік жінка намагалася купити будинок Джона Леннона, але їй це не вдалося.

Будинок, розташований на вулиці 25 Аптон Грін в одному з районів Ліверпуля, спочатку був виставлений на продаж за 100 тисяч фунтів (160 тисяч доларів). Батьки Харрісона оселилися тут у 1949 році, коли майбутньому гітаристу було шість років. У середині 1960-х, коли "бітли" стали всесвітньо відомою групою, Харрісон подарував батькам маєток в графстві Чешир.

Нова власниця будинку заявила, що вона просто в захваті від цього придбання. На її думку, цей будинок має навіть більшу історичну цінність, ніж той, який їй не вдалося купити роком раніше. "Я хотіла заплатити за нього 150 тисяч. Це вдвічі більше, ніж коштує звичайний будинок у цій місцевості. Я заплатила ще більше, але все одно дуже щаслива", - зізналася Джекі Холмс. За її словами, на маєток крім неї претендували покупці з США та Ліхтенштейну.

Зараз ви читаєте новину «Будинок гітариста The Beatles продали за 250 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути