понеділок, 18 листопада 2013 13:58

Британці посміялися над ріелторами - найзабавніші випадки з життя маклерів

Британці посміялися над ріелторами - найзабавніші випадки з життя маклерів

Видання Guardian опублікувала найбільш обурливі випадки непрофесіоналізму з боку британських ріелторів.

Цілих три різних агента з нерухомості примудрилися провести огляд дорогої вілли для злодія, який в серпні 2013 року викрав розкішні прикраси. Самозванець, який назвався Олегом, переконав агентів в тому, що він є представником заможної росіянина і йому потрібен час побути в домі одному, щоб подзвонити своєму клієнтові по мобільному телефону.

Один агент забув попередити господарів про те, що буде проводитися огляд їх нерухомості. Все йшло добре, поки агент з потенційними покупцями не зайшли в спальню і не відкрили вбудований гардероб, де ховався абсолютно голий господар.

Інший продавець нерухомості приїхав на огляд разом з потенційним наймачем і побачив, що вхідні двері в будівлю бовтаються на одних петлях. І хоча всередині панував повний безлад і будинок був перекинутий догори дном, він продовжив огляд і просто прикрив за собою двері, йдучи. Те, що будинок був пограбований, виявилося лише коли власник повернувся після роботи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30% скарг на рейдерство припадає на ринок нерухомості

Одного разу сімейна пара побувала на огляді нерухомості з агентом, який провів показ власності на автопілоті: "Спочатку він розповів нам про стандартні характеристики житла, а потім раптом згадав, що тут є можливості для розширення, для прибудови оранжереї або переобладнання горища", - розповідає потенційний покупець. Проблема була в тому, що вони перебували на четвертому поверсі п'ятиповерхового будинку.

Один агент з нерухомості показував потенційним покупцям елітний будинок у лондонському районі Ноттінг-Хілл, в той час як на дивані лежав померлий 55-річний господар власності. Пізніше агент зізнався, що вважав господаря всього лише мирно дрімав.
Зараз ви читаєте новину «Британці посміялися над ріелторами - найзабавніші випадки з життя маклерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути