пʼятниця, 03 квітня 2015 15:51

Житловий комплекс "Панорамне містечко" побудували за рік
5

Проблема житла стоїть гостро для мільйонів українців, особливо в умовах економічної кризи. Тому покупці шукають найвигідніші пропозиції, а забудовники вишукують можливість звести житло економне, доступне та якісне.

"Переїхали до столиці кілька років тому. Вирішили придбати житло, бо діти ростуть, а винаймати дуже дорого. Купляти квартиру на вторинному ринку на сьогодні невигідно. Тому вирішили придбати у новобудові. Вибирати було дуже важко, бо є тисячі варіантів, страшно не втрапити на шахраїв, - розповідає 35-річний Володимир Косенко. Придбав двокімнатну квартиру у житловому комплексі "Панорамне містечко". - В Києві понад 130 новобудов, різних по розташуванню, цінах за квадратний метр, якості життя. Ми вибрали самий гарантований спосіб - оцінювали забудовника не за рекламними обіцянками, а за результатами роботи".

"Одним із головних критеріїв для покупців є темпи будівництва. Адже вкладаючи гроші за свої квадратні метри ніхто не хоче чекати заселення роками. В цьому плані пощастило інвесторам житлового комплексу "Панорамне містечко" в Голосіївському районі Києва. Будівництво стартувало в лютому 2014 року, а 25 квітня цього року в першій секції вже отримують ключі від квартири", - розповідають консультанти фірми-забудовника.

Тринадцятиповерхівка готова на 98%,включаючи оздоблювальні роботи та підключення інженерних комунікацій. Будинок підведений до електрики, системи водопостачання та каналізації, зроблені всі роботи у місцях загального користування. Зараз проводиться монтаж вантажного ліфту та обгородження території. Поряд - магазини, поліклініка, школа раннього розвитку та гімназія.

"У першій секції 108 квартир. 70 відсотків з них однокімнатні. Решта - двокімнатні. Такі квартири зараз найбільш популярні та мають великий попит. За рахунок вдалого планування можна облаштувати з комфортом навіть невелику площу", - додають у фірмі.

Уже 25 квітня забудовник відкриє житловий комплекс "Панорамне містечко". На торжество, де вручать ключі, запросили усіх мешканців. Буде святковий пікнік з подарунками та та смачними частуваннями. Таким чином, сім'ї, які житимуть в будинку, мають можливість познайомитися між собою.

"Ми підемо всією сім'єю - дружині та дітям не терпиться подивитися на нове житло. Я квартиру уже бачив. Дуже задоволений. Там є всі внутрішні перегородки, вікна та вхідні двері. На підлозі - готові стяжки під будь-яке покриття. Радіатори, лічильники холодної і гарячої води, електролічильники теж встановлені. В кожній квартирі є світло та вода. Зараз завершуємо оформлення документів на право власності. Залишається зробити тільки ремонт - поклеїти шпалери чи пофарбувати стіни і можна переїжджати", - каже Володимир Косенко.

Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном (044) 359 07 37
або на сайті http://panoramne.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Житловий комплекс "Панорамне містечко" побудували за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути