пʼятниця, 29 квітня 2016 16:35

Збільшення врожайності картоплі

 

Вирощування картоплі в промислових умовах – це діло достатньо трудомістке та витратне. Багато факторів впливає на врожайність: шкідники, хвороби, зворотні приморозки, спека та інші. Тим не менш, картопля завжди затребувана на ринку, бо є основним компонентом традиційних страв. Природно, що сільгоспвиробникам хотілося б гарантовано отримувати високі врожаї цієї культури. Чого, на жаль, не завжди вдається досягти.

У зв'язку з цим хотілося б звернути увагу аграріїв на оригінальну технологію застосування продукції міжнародної групи компаній "ДОЛИНА", яка виробляє стимулятори росту рослин серії ВИМПЕЛ® та добрива серії ОРАКУЛ®.

Данні по прибавкам отримані в результаті багаторічного застосування вищезазначених препаратів в промислових умовах, які використовувались по всій території вирощування картоплі в нашій країні.

Погодьтеся, збільшення врожайності до 98 ц/га є серйозним стимулом до вирощування картоплі. При цьому отримуємий прибуток багатократно перевищує вартість препаратів. До того ж немає потреби в додаткових витратах на внесення, так як данні препарати добре поєднуються в бакових сумішах з засобами захисту та іншими добривами.

За даними досліджень в провідних наукових установах країни, включення в технологію вирощування картоплі стимуляторів ВИМПЕЛ® та добрив ОРАКУЛ® робить рослини менш схильними до ураження короткостроковими приморозками та високими температурами повітря. Вони також менше уражаються шкідниками (за рахунок огрубіння листків) і хворобами (інгібіруючи їх розвиток). При цьому зростає не тільки кількість, але й якість врожаю. Підіймається вміст крохмалю, товарний вигляд та лежкість.

 

Перед тим, як купити стимулятори росту рослин, необхідно задуматися, чи зможуть інші препарати забезпечити такий ефект від застосування? Бо тільки продукція МГК "ДОЛИНА" гарантує отримання вищезазначених результатів. Турбота про кінцевого споживача є головним пріоритетом компанії.

З минулого року сільгоспвиробниками почав успішно застосовуватися стимулятор нового покоління ВИМПЕЛ®-2.В 2016 році "ДОЛИНА" розпочала випуск нових високоефективних макро- і мікродобрив серії ОРАКУЛ® колофермин, які дозволять отримувати іще більш високі показники прибавок врожайності та якості продукції.

Петро Коротецький, науковий консультант групи компаній "ДОЛИНА".

Детальніше з інформацією про характеристики та застосування продукції групи компаній "ДОЛИНА" можна ознайомитися на сайті компанії: www.dolina.ua

Зараз ви читаєте новину «Збільшення врожайності картоплі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути