середа, 18 червня 2014 17:52

Влітку в готелі "Київська Русь – Східниця" комфортно відпочивати усією родиною
3

Все більше українців надають перевагу літньому відпочинку у горах. В лікувально-оздоровчому комплексі "Київська Русь – Східниця" на Львівщині запрошують чудово відпочити, оздоровитися та набратися приємних вражень на увесь рік.

Готель комплексу "Київська Русь – Східниця" розташований в самому серці гірської природи, на північно-східних схилах українських Карпат. Тут можна забути про плин часу, вдихати гірське повітря, милуватися яскравими карпатськими краєвидами. Комплекс гармонійно поєднує в собі високий сервіс та лікувально-оздоровчий комплекс процедур. Медичний центр робить із комплексу справжній санаторій. До послуг клієнтів готелю - професійні лікарі, які проведуть комплексну діагностику і запропонують корисні поради та рекомендації щодо поліпшення самопочуття. А мінеральні води з місцевих унікальних джерел та цілюще повітря прискорить процес повного оздоровлення.

Родина Ковалів вперше відпочивали у Східниці в червні. Приїхали на Львівщину із столиці.
"Прекрасна альтернатива відпочинку у Криму існує на Львівщині. Сім років підряд ми їздили відпочивати у санаторії в Ялту або на приватні бази. Через політичну ситуацію вперше вирішили поїхати на Західну Україну. Обрали готель "Київська Русь-Східниця" і жодного разу не пошкодували. Дуже переживали, що нашим дітям - 15-річній доньці і 7- річному сину буде нецікаво, бо вони звикли до моря. Але виявилося, що діти чудово провели час, а головне - оздоровилися", - розповідає Ірина Володимирівна Коваль.

Дітям у готельному комплексі цікаво буде провести час у літньому басейні на вулиці. А ще - у готелі є постійний доступ до мережі Інтернет, що дуже важливо для сучасних підлітків. Дорослі можуть розслабитися та відпочити у фінській сауні, відвідати Спа-салон, подбати про свою фізичну форму у тренажерному залі.

"Перше враження - це готельні номери. У мене з юності проблеми з хребтом через давню травму, тому для мене важливий здоровий сон. У "Київська Русь – Східниця" подбали про якісні ліжка та матраци. Навіть про сучасні кондиціонери. Ми виставили прохолодну температуру, до якої звикли. Вранці прокидалися о 7 ранку, робили усією родиною зарядку на природі і йшли снідати", - додає Ірина Коваль.

Головний елемент ліжок у готелі — ортопедичні матраци. Це унікальне поєднання пружинного блоку і наповнювачів. Баланс жорсткої пружності і розкішної м'якості дозволяє створити ідеальні умови для відновлення організму і глибокого сну. Ці матраци забезпечують підтримку хребта, дбають про те, щоб вага тіла розподілялась рівномірно.

Глава сім'ї Володимир Коваль пройшов обстеження та діагностику у Медичному центрі при готелі. Медичний центр готелю "Київська Русь – Східниця" орієнтується на європейське медичне обслуговування та уважне відношення до пацієнтів. Створення методів комплексного оздоровлення, лікувальних і реабілітаційних програм забезпечується висококваліфікованими спеціалістами, які здійснюють індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Медичний центр обладнаний апаратурою відомих світових виробників та надає широкий спектр медичних послуг з використанням найсучаснішого обладнання та технологій.
Тут можна зробити лабораторне обстеження біохімічних та гематологічних показників крові, аналіз сечі, ультразвукове обстеження внутрішніх органів, електрокардіографія, холтерівське моніторування електрокардіограми, біоакустична корекція, дуоденальне зондування, біопсію, спіральну комп'ютерну томографію, та багато іншого.

Клієнтам готелю безкоштовно надають консультації троє лікарів-спеціалістів та проведуть наступні процедури: гідролазерне зрошування ясен, інгаляція з аромамаслами, підшкірна та внутрішньом'язова ін'єкція з озоном, магнітотерапія, світлолікування лампою Біоптрон, тубус-кварц, спелеотерапія.

Відпочинок в Східниці унікальний тим, що порівняно невелика територія цього курорту об'єднує різні типи мінеральних лікувальних вод, серед яких значаться лужні, залізисті і слабомінералізовані. Завдяки такій різноманітності видів мінеральних вод відпочинок та лікування у Східниці принесуть користь при підвищеній або зниженій кислотності шлунку, цукровому діабеті, недокрів'ї та інших захворюваннях.

Детальнішу інформацію про лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" можна дізнатися на сайті або за телефонами: (03248)48901, (095)4143344, (067)6568955.

Адреса готелю: Львівська обл, смт. Східниця, вул. Шевченка, 2а.

Зараз ви читаєте новину «Влітку в готелі "Київська Русь – Східниця" комфортно відпочивати усією родиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути