пʼятниця, 17 квітня 2015 10:22

Весняний фестиваль квітів і рослин "Garden fest": вхід безкоштовний

 

Весна вже радує теплими сонячними днями і так приємно провести цілий день на свіжому повітрі далеко від міської метушні. Таку можливість надає садовий центр Greensad.

25-26 квітня відбудеться весняний фестиваль "Garden fest". Вхід для всіх бажаючих – безкоштовний. Що ж вас чекає на фестивалі?

Цікаві майстер-класи по садівництву, безкоштовні консультації по посадці і догляду за рослинами від професіоналів, багато дарунків загальною вартістю 100 000 грн. і це ще не все! Крім того, ви зможете першими дізнатися про нові товари і купити рослини і товари для саду зі знижкою!

 

Наприклад, такий важливий товар для вашого саду, як добрива, Ви купите за найнижчими в Україні цінами.

Одна із задумок організаторів – створити свято вихідного дня для всієї сім'ї. Діткам теж буде чим зайнятися на фестивалі. Вони зможуть помалювати на піску, відвідати цікаві майстер-класи зі spin-art, а найменші навчаться малювати пальчиковими фарбами.

Партнерами заходу вже стали Обозреватель, Subaru, Fiskars, Gardena, Husquarna, Solo, Alpina, Black & Decker. Отже Вас чекаєш багато цікавого окрім заходів від садового центру Greensad.

 


Програма заходу:

1. Практичні майстер-класи по садівництву. У програмі топіарна стрижка рослин, весняний догляд за плодовими деревами та інші корисні тренінги по садівництву від справжніх професіоналів.

2. Розважальна програма для дітей. Ви можете не переживати, що Вашій дитині буде нудно на фестивалі. Діти зможуть самостійно розмалювати горщик, створити магніт або браслет і відчути себе художником, створюючи малюнки в техніці spin-art і пісочній анімації. Навіть найменшим буде цікаво. Для них пройде майстер-клас малюнка пальчиковими фарбами.

3. Безкоштовні консультації при виборі рослин і послуг.

4. Розіграш-лотерея. Призовий фонд 100 000 гривень. Лотерейним квитком для участі стане вхідний квиток. Кожен гість, заповнивши анкету квитка і опустивши його в лототрон, зможе отримати коштовні призи від партнерів Фестивалю і садового центру Greensad.

5. Презентація новинок від постачальників.

6. Відкрите кафе на території Фестивалю. Попереднє меню включає бургери, шашлик, гриль-меню, салати, пиво і безалкогольні напої.

Фестиваль Garden fest – приємний день на свіжому повітрі з користю!

Де проходитиме захід можна переглянути за посиланням: https://www.google.com/maps?ll=50.437862,30.157129&z=15&t=h&hl=uk-UA&gl=UA&mapclient=embed&cid=16867571203546693567

 


Переглянути 3D тур садового центру можна за посиланням: http://greensad.com.ua/info/

Адреса: Київська область, Києво-Святошинський район, с.Мила, вул. Комарова, 91 (біля ресторанного комплексу "Два Бобра).

Площа садового центру 1,5 га.

Як доїхати на власному транспорті: від Києва їхати по Житомирській трасі 7 км. від КП (15 км. від м. Житомирська). У селі Мила поворот наліво у напрямку до ресторанного комплексу "Два Бобра".

Як доїхати на громадському транспорті: від Києва Ви можете до нас добратися маршрутним таксі №750, №770, №762 (їхати від м. Житомирська або Святошино), зупинка с.Мила. На зупинці необхідно перейти на протилежну сторону через пішохідний перехід і пройти ще близько 300 м до садового центру. Садовий центр розташований біля ресторанного комплексу "Два Бобра".

Зараз ви читаєте новину «Весняний фестиваль квітів і рослин "Garden fest": вхід безкоштовний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути