середа, 31 серпня 2016 11:24

В Comfy представили ряд рекомендацій щодо вибору ноутбука

 

Перед початком нового навчального року багато батьків почали замислюватися про покупку продуктивного лептопа для свого чада. Фахівці мережі гіпермаркетів Comfy допоможуть визначитися при виборі ноутбука для школяра або студента.

Вибір відповідного ноутбука для школяра або студента — відповідальне завдання. Перш за все слід визначитися з його призначенням і ціновою категорією.

Для навчання найчастіше підбирають моделі бюджетної або середньої цінової категорії. Цей сегмент зараз став найбільш затребуваним. Недорогі моделі часто вибирають в якості робочих або домашніх пристроїв.

Решта критеріїв вибору будуть залежати від віку і потреб учня. Так, школяреві молодших класів варто підбирати не обов'язково потужний, але неодмінно зручний лептоп. Особливо варто звернути увагу на екран, тачпад, клавіатуру.

Вимоги до ноутбука для школярів середніх або старших класів істотно підвищуються. Оптимальним вибором може стати пристрій з екраном 11,5-15 дюймів. Такий пристрій зручно носити з собою в рюкзаку. Добре, якщо там буде великий набір різних інтерфейсів, можливостей з'єднання.

Зараз в якості "навчальних" варіантів особливо популярні моделі таких марок як Asus, Lenovo, Dell, Acer. Наприклад, серед пристроїв від Asus прикладом поєднання помірної ціни і гідних характеристик є серія X. У компанії Lenovo особливим успіхом в цій категорії користується лінійка IdeaPad.

 

Придбання лептопа зараз може здійснюватися кількома способами. Варіант замовлення через інтернет хороший простотою і різноманітністю вибору. Це зручно, адже оформлення покупки відбувається прямо з дому. Офлайн-магазин має свої переваги. Тут моделі можна оцінити на вигляд і на дотик, а також точно зрозуміти, як виглядає екран, як натискаються клавіші, які на дотик тачпад або робоча поверхня.

Ці два підходи успішно поєднує компанія Comfy. Її мережа включає інтернет-магазин і безліч роздрібних магазинів в різних містах України. На сайті представлений повний асортимент техніки. Більш того, наявність товарів вказується з урахуванням регіону, в якому знаходиться покупець. Наприклад, вибираючи ноутбук в Харкові, він одразу бачить моделі, які є в магазинах міста та на складі. У магазині покупець може ближче познайомитися з пристроєм і протестувати лептоп.

Повна версія публікації доступна на B2Blogger.com.

Зараз ви читаєте новину «В Comfy представили ряд рекомендацій щодо вибору ноутбука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути