пʼятниця, 10 червня 2016 15:12

Українські товари для заморських покупців

 

Жителі США і Канади мають можливість придбати товари з України у кращому українському онлайн-супермаркеті Buy Ukrainian. На полицях магазину представлені дуже смачні ковбаси, свіжий хліб, кондитерські вироби, одяг і прикраси в народному стилі, українські сувеніри та багато інших національних товарів.

Привіт з далекої батьківщини

Чимало емігрантів з України з ностальгією згадують смак торту "Київський" або запах хліба "Бородинський". Супермаркет Buy Ukrainian пропонує широкий асортимент різноманітної продукції відомих українських торговельних марок для жителів США і Канади.

• Соуси, кетчупи, майонези, консервовані овочі та інші продукти від виробників "Чумак", "Верес", "Торчин" та інших українських компаній порадують знайомим смаком і чудовою якістю.

• Великий асортимент солодощів "Світоч", "АВК", "Roshen" (шоколадні цукерки і карамель, фруктовий мармелад, печиво і хрусткі вафлі, "Пташине молоко" і знаменита "Стріла") чекають ласунів у кондитерському відділі на сайті http://buy-ukrainian.com.

• Карпатський чай, фруктові нектари і овочеві соки, варення і конфітюр, згущене молоко, крупи, макаронні вироби — неповний асортимент продуктів інтернет-магазину Buy Ukrainian.

Все для шанувальників українського стилю

Національний одяг, традиційні предмети побуту і вироби народної творчості — частина культури, яка зігріває серце. У каталозі інтернет-магазину Buy Ukrainian можна придбати жіночі й чоловічі вишиванки, плаття в етнічному стилі, одяг для новонароджених, дитячі костюми, блузи і сорочки, розшиті квітковим або геометричним орнаментом.

Обручі, шпильки для волосся, брошки, намиста і ткані пояси стануть родзинкою в створеному вами образі. Для модниць — великий вибір вишуканої авторської біжутерії в народному стилі.

Оригінальні сувеніри, вишиті картини, плетені з лози кошики та інші предмети декору, створені руками українських майстрів, подарують відчуття затишку і тепла тим, хто опинився далеко від Батьківщини.

Зараз ви читаєте новину «Українські товари для заморських покупців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути