середа, 20 липня 2016 16:30

Створення сайтів для бізнесу стало дешевше на 33%

Популярна платформа для створення сайтів для бізнесу Nethouse запустила тариф "Літній" для нових користувачів. Вартість тарифу становить 199 балів на місяць або 1980 балів на рік (1 бал дорівнює 1 російському рублю). Це на 33% дешевше стандартного тарифу "Бізнес". При цьому можливості "Літнього" практично не відрізняються від "Бізнесу". Тут є і сервіси статистики, і можливість додавання більше 10 товарів і 20 фотографій, а також відсутність реклами. Акція триватиме до 31 серпня 2016.

 

Nethouse надає повний комплекс послуг, пов'язаних з реєстрацією домену, створенням, розміщенням та просуванням сайту для бізнесу в Інтернеті. Платформа дозволяє:

1. Створити інтернет-магазин, "візитку", сайт фірми, портфоліо або Лендінгем в зручному конструкторі. Без програмування, html і допомоги фахівців. Створення сайту можна порівняти із заповненням сторінки в соціальній мережі.

До переваг конструктора можна віднести:

  • - Безліч варіантів красивих шаблонів і дизайнів з можливістю внесення змін.

- Відмінну індексацію сайтів на Nethouse в пошукових системах.

- Зручну інтеграцію з популярними сервісами, віджетами і додатками.

2. Зареєструвати домени в одній з більш ніж 150 зон у акредитованого реєстратора Nethouse.Домени. Включаючи зону .com.ua.

3. Просунути сайт в пошукових системах в сервісі Nethouse. Просування з гарантією результату.

4. Замовити у Агентів Nethouse будь-які види робіт з сайту: написання текстів, настройку реклами і т.д.

Сайт на платформі Nethouse - відмінний спосіб розповісти про себе і свій бізнес всьому світу, можливість в найкоротші терміни отримати повноцінне представництво в Інтернеті. Створити такий сайт зможе будь-яка людина. Потрібно тільки бажання і півгодини вільного часу.

На Nethouse в даний момент працює більше 700 000 сайтів. Кожен день з його допомогою створюється від 500 до 700 сайтів на 3 мовних версіях: українській, російській, англійській.

Зараз ви читаєте новину «Створення сайтів для бізнесу стало дешевше на 33%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути