пʼятниця, 19 лютого 2021 11:59

Що краще: клінінгова компанія або приватний майстер?

Якщо ви весь час проводите на роботі, ми впевнені, що вам знадобиться допомога по дому. Все більше людей вирішують делегувати прибирання будинку найманим працівникам, щоб було більше часу для відпочинку і сім'ї.

Іноді це рішення не вимагає особливих роздумів і люди в кінцевому підсумку розчаровуються у виконаній роботі. Чому так? Тому що вони вирішують найняти приватних прибиральників без перевірки даних цієї людини та страховки.

  Фахівці клінінгової компанії cleanguard.com.ua відповідально підходять до своїх обов'язків
Фахівці клінінгової компанії cleanguard.com.ua відповідально підходять до своїх обов'язків

Ніхто не говорить, що прибиральниці в будинку не справляються з роботою, але при наймі приватного майстра потрібно враховувати й інші речі, крім навичок. Ось деякі з найбільш важливих аспектів, які слід враховувати при наймі клінера для вашого будинку:

Відповідальність

Так багато всього може трапитися під час прибирання будинку! Недостатньо бути дуже обережним. Можливі й нещасні випадки, ніхто не хоче, щоб зламали або пошкодили цінний предмет домашнього вжитку! Відро з водою може зіпсувати килим, або ваза розбивається, коли її збивають зі столу. Приватники швидше за все не укладають ніяких офіційних договорів, тому можуть не платити за завдані збитки. Це загрожує непотрібними витратами. Фахівці клінінгової компанії, наприклад, cleanguard.com.ua, відповідально підходять до своїх обов'язків й майна власників квартир і будинків. В іншому випадку вам доведеться змиритися зі збитком або заплатити за нього самостійно.

Документація

Професійні клінінгові компанії офіційно працевлаштовують працівників. Перед початком робіт укладається договір надання послуг, всі нюанси будуть враховані заздалегідь. У разі будь-яких непередбачених ситуацій, можна у всьому розібратися. А ось якщо найняти приватного прибиральника, швидше за все він не надасть ніяких документів, дозволу на роботу та медичної книжки, що може привести до різних ризиків:

• Зараження інфекційними захворюваннями.
• Псування або крадіжка майна.
• Некомпетентність.
• Не гігієнічність під час збирання (деякі прибиральники використовують одну ганчірку для всіх поверхонь в будинку).

Якість чистячих засобів

У магазині є ряд чистячих засобів, але чи дійсно вони найкращі? Професійні компанії з прибирання будинку мають доступ до іншого асортименту засобів для чищення, ніж ті, які продаються у великих магазинах. Використання більш ефективних і дієвих миючих засобів означає кращий сервіс і якість прибирання будинку.

Правильне навчання співробітників

Прибирання будинку – це набагато більше, ніж просто витирання пилу та чистка килима пилососом. А прибирання квартир в Києві нашою компанією проводиться висококваліфікованим персоналом. Фахівці, які пройшли навчання з прибирання будинку, знайомі зі значенням pH. Вони можуть запобігти пошкодженню покриттів в вашому будинку. Клінери також дотримуються спеціальної техніки прибирання, щоб вона була ефективною і безпечною для здоров'я. Приватний фахівець може не володіти такою високою компетентністю.

  Фахівці клінінгової компанії cleanguard.com.ua відповідально підходять до своїх обов'язків
Фахівці клінінгової компанії cleanguard.com.ua відповідально підходять до своїх обов'язків

Гарантія безпеки

Цими вихідними до вас приїдуть гості, а ваш особистий прибиральник не з'явився і тепер весь день піде нанівець. Ми часто чуємо ці історії, коли приватний прибиральник переховувався разом з ключами і його було неможливо знайти. Господарю будинку доводилося міняти замки і витрачати на це зайві гроші. У клінінгової компанії є телефон, адреса і сайт. Ви ніколи не втратите їх співробітників, і вони прийдуть вчасно. У клінерів будуть документи з собою і весь необхідний інвентар для прибирання. Приватні майстри можуть приїхати без засобів для чищення, а якщо у вас їх немає в будинку? Це ще одна причина вибрати професійну клінінгову компанію.

Зараз ви читаєте новину «Що краще: клінінгова компанія або приватний майстер?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути