вівторок, 09 лютого 2016 11:27

Ремонт ноутбуків вдома: плюси та мінуси послуги

Ремонт ноутбуків вдома: плюси та мінуси послуги

Біля трьох років тому з'явилася нова послуга, а саме ремонт ноутбуків вдома, яка відразу змінила ринок і стереотипи про ПК сервіси у всіх містах України. Особливо у Києві.

Раніше, якщо у вас ламався ноутбук або комп'ютер, потрібно було шукати сервісний центр, бажано ближче до дому, тягти туди ваш дорогоцінний ПК, віддавати на діагностику, яка могла тривати тижнями, і тільки потім погоджуватися або не погоджуватися на ремонт, який так само був справою нешвидкою.

Сьогодні таку розкіш люди собі дозволити не можуть. Розлучитися з комп'ютером навіть на день для багатьох - це катастрофа, тому змінилося і сервісне обслуговування.

Як і всі сфери послуг, сучасний ремонт ноутбуків - це повністю клієнтоорієнтований бізнес. Вам достатньо ввести ключове слово в пошуковій системі, вибрати потрібний сайт, зробити один дзвінок, пояснити оператору суть проблеми і вже протягом 1-2 годин сервісний інженер приїде до вас додому. Більшість проблем вирішуються на місці, це може бути: перевстановлення windows, чистка комп'ютера від пилу, заміна матриці, а так само інші дрібні і серйозні проблеми.

Здавалося б, що може бути простішим, зручнішим і дешевшим ?! Але, як і всюди, у даної послуги є свої плюси і свої мінуси.

Беззаперечні переваги:

• Оперативно. Виїзд майстра до вас додому економить ваш час.

• Більше половини компаній працюють з раннього ранку і до пізнього вечора сім днів на тиждень, тому вам не доведеться брати вихідний або відпрошуватися з роботи, щоб зайти в сервісний центр.

• У 99,9% випадків виклик майстра і діагностика безкоштовні.

Але є і мінуси:

Гарантії надають далеко не всі. Нажаль, 80%, так званих, компаній працюю нелегально. Тобто бізнес ніде не оформлений, він складається тільки з сайту, оператора на телефоні і декількох офіційно невлаштованих інженерів, які приймають заявки і їздять по місту. У таких випадках варто бути акуратними і уточнювати, чи може майстер видати квитанцію і надати гарантію на виконану роботу.

Існують такі поломки, які неможливо виявити або виправити без спеціального обладнання, тому стаціонарний сервісний центр все ж таки повинен бути, як наприклад, у PC-doctor www.pcdoctor.kiev.ua. Будьте уважні, користуючись подібними послугами, і все буде добре!

Зараз ви читаєте новину «Ремонт ноутбуків вдома: плюси та мінуси послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути