четвер, 29 грудня 2016 15:50

Правильно підібрані вікна допоможуть підвищити температуру в приміщенні до 10 градусів Цельсія та зекономити від 6000 грн на рік

Правильно підібрані вікна допоможуть підвищити температуру в приміщенні до 10 градусів Цельсія та зекономити від 6000 грн на рік

Тема енергоефективності зараз стає більш ніж актуальною - ціни на газ та електроенергію не припиняють рости і сьогодні практично кожен покупець, який звертається до нас з питанням встановлення металопластикових вікон, задає питання:

"Як забезпечити тепло в будинку і при цьому заощадити на опаленні?"

Встановлено, що в багатоповерхових будівлях тепловтрати через вікна переважають над втратами тепла через стіни, дах і підлогу, і можуть складати до 50 % від загальних тепловтрат! Тому, установка вікон з енергозберігаючими склопакетами, істотно впливає на температуру в приміщенні і може підвищити її на 5-10 градусів за Цельсієм.

Що стосується власників приватних будинків і котеджів, то встановлення енергозберігаючих вікон до того ж істотно заощадить витрати на опаленні. Це реальна економія від 6 тисяч гривень на рік – наприклад, установка енергоефективних вікон у приватному будинку площею до 200 м2 може заощадити на опаленні до 10000 грн. у рік, а в котеджі площею до 400 м2 – до 20000 грн.

Як же вибрати енергозберігаючі вікна? Адже на ринку стільки пропозицій.

Основний критерій – опір теплопередачі. Чим більше його значення, тим тепліше буде у Вас вдома, і тим менше ви витратите на обігрів приміщення. Згідно будівельних норм України, опір теплопередачі вікон, наприклад, для Київської області, має становити не менше 0,75 м2 • K/Вт. Щоб забезпечити такі показники віконний профіль повинен мати не менше 5 камер, а склопакет не менше 2 камер, при цьому хоча б одне скло повинно бути енергозберігаючим.

Монтаж вікон дуже важливий!

Особливу увагу варто приділити установці вікон. Тепле вікно, якщо його встановити не дотримуючись правил монтажу, веде до погіршення герметичності вікна, і воно може продувати. Ми встановлюємо вікна з використанням паро–гідроізоляційних стрічок і спеціальних герметиків, що гарантує відсутність продування, так і відсутність конденсату на вікнах.

Всім, кому важливо забезпечити тепло в будинку і заощадити на "комунальних", ми готові запропонувати індивідуальне рішення. А також проконсультуємо як заощадити на самих енергозберігаючих вікнах.

Будемо раді допомогти, звертайтесь по телефону (044) 377-5-377 і заходьте на наш сайт gazda.ua

Зараз ви читаєте новину «Правильно підібрані вікна допоможуть підвищити температуру в приміщенні до 10 градусів Цельсія та зекономити від 6000 грн на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути