понеділок, 20 травня 2024 16:22

На що звертати увагу при виборі антицелюлітних кремів і сироваток

У медицині є окремий термін для цього косметичного дефекту – гіноїдна ліподистрофія, що означає накопичення жирових клітин під шкірою. Боротьба з целюлітом повинна бути комплексною для досягнення гарних результатів. Потрібно збалансувати дієту, вести активний спосіб життя та використовувати професійні. У цій статті зосередимо увагу на тому як обрати насправді дієву косметику, що має бути у складі та як нею користуватися.

  На що звертати увагу при виборі антицелюлітних кремів і сироваток
На що звертати увагу при виборі антицелюлітних кремів і сироваток

Які засоби від целюліту обрати?

За типом розрізняють наступні косметичні продукти:

• Крем від целюліту Може бути охолоджуючим, зігріваючим, контуруючим, зміцнюючим. Такий засіб демонструє найвищу ефективність на першій стадії целюліту, коли зовнішні зміни не яскраво виражені. Якщо ситуація гірша, варто використовувати комплекс косметичних засобів, поєднуючи їх з дієтою та спортом. У креми від целюліту зазвичай входять елементи, які покращують кровообіг, підтримують метаболізм, пружність шкіри, омолоджують її, за рахунок чого жирові відкладення зменшуються і зникають.

• Гель. Такі продукти швидко вбираються, не залишаючи слідів на шкірі, їх можна використовувати зранку. Зараз виробники пропонують новітні косметичні препарати з інноваційною системою доставки корисних речовин – ліпосомальною. Основу транспортної системи складає лецитин – компонент клітинних мембран, завдяки чому активні інгредієнти швидко проникають у глибокі шари шкіри та починають діяти миттєво.

• Сироватка. Найкраще допомагає від целюліту, завдяки високій концентрації активних речовин. Має легку текстура, швидко вбирається, не залишаючи слідів на тілі, компоненти глибоко проникають та одразу починають діяти, одночасно готуючи шкіру до інших доглядових засобів. Сироватки рекомендовані для боротьби з будь-якими типами целюліту, демонструють ефективність навіть при дуже виражених дефектах.

• Олії. Можуть використовуватися замість сироваток у щоденному догляді. Зазвичай у засоби проти целюліту входять олія мигдалю, абіссінська, таману тощо. У комплексі вони попереджають розтяжки, усувають запалення, зволожують, пом'якшують та захищають мікробіом шкіри.

• Скраби та маски. Це додаткові засоби для усунення недосконалостей. Їхні функції: забезпечення дренажу, посилення кровообігу, комплексний догляд за шкірою та покращення її стану.

Який повинен бути склад крему?

Ефективність будь-якого косметичного продукту залежить від активних речовин у його складі. Що зазвичай міститься у професійних препаратах, спрямованих на усунення целюліту:

• екстракт акмели олерацея – сприяє виробленню колагену та еластину, впливає на міжклітинний матрикс, завдяки чому підвищує пружність шкіри;

• ментил лактат – тонізує, покращує мікроциркуляцію крові, охолоджує;

• кофеїн – один з найпотужніших компонентів у боротьбі з целюлітом, помітно зменшує жирові відкладення, стимулюючи їх переробку;

• олія таману – попереджає появу розтяжок, підвищує еластичність шкіри;

• босвелова кислота – активізує вироблення гіалуронової кислоти, колагену, еластину, підтримує тургор;

Перед вибором певного засобу уважно прочитайте склад – у ньому мають бути натуральні компоненти, а також проконсультуйтеся з косметологом. За посиланням comfortzoneskin.com.ua ви знайдете професійні засоби для антицелюлітного догляду, які можна використовувати для боротьби з недосконалостями та у якості профілактики.

Зараз ви читаєте новину «На що звертати увагу при виборі антицелюлітних кремів і сироваток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути