вівторок, 12 травня 2015 10:24

Пікнік до новосілля: в житловому комплексі "Панорамне містечко" здали першу секцію

 

Проблема житла стоїть гостро для мільйонів українців, особливо в умовах економічної кризи. Окрім грошей, які потрібно зібрати на придбання квартири, багато людей стикаються з недобросовісними забудовниками і роками не можуть отримати довгоочікувані квадратні метри. Однак, є і приємні моменти. 25 квітня цього року інвестори першої секції житлового комплексу "Панорамне містечко"отримали ключі від своїх квартир. Комплекс розташований у Голосіївському районі Києва на вулиці Ракетній,24. Будівництво 13-поверхівки розпочалося трохи більше року тому.

"Приміщення дійсно здано в стовідсотковій готовності, - радіє мешканець новобудови Олександр. - Завершені всі загальнобудівельні роботи. Зроблені усі оздоблювальні роботи в місцях загального користування - сходові майданчики, ліфти, прибудинкова територія. Повністю змонтована електропроводка, водопостачання та каналізація. Будинок під'єднаний до зовнішніх комунікацій. Одним словом - роби ремонт, заїжджай та живи. Дуже зручний район - поряд магазини, поліклініка, школа раннього розвитку та гімназія".

Ще один покупець квартири в першій секції житлового комплексу "Панорамне містечко" - Володимир Міщенко - планує за літо зробити ремонт і вже восени переїхати в свою нову квартиру. Він один із перших вклав гроші ще на етапі будівництва, щоб зекономити, і як виявилося - не прогадав.

"Я навіть не очікував, що отримаю квартиру так швидко, - каже чоловік. - Квартири максимально підготовлені до внутрішніх робіт. Встановлені якісні вхідні двері, металопластикові вікна, лічильники холодної та гарячої води, а на підлозі вистелена чистова стяжка".

В секції 108 квартир. З них - 82 одно- та 26 двохкімнатних. З приводу вручення ключів від квартир, усіх інвесторів запросили на сімейний пікнік, який організували у сквері біля будинку. На свято люди прийшли із дітьми, друзями, родичами.

"Настрій чудовий. Трохи хвилюємося - це наша перша власна квартира. Раніше жили з батьками", - каже молоде подружжя - Микола та Світлана. Вони придбали однокімнатну квартиру-студіо, з вікон якої відкривається неймовірний краєвид на Дніпро.

Серед інвесторів є і літні люди. Ніні Василівні квартиру придбали діти.

"Навіть не думала, що на старості отримаю такий подарунок. Площа квартири невелика, але для мене одної вистачить цілком. Поряд парк - буду там гуляти із песиком. Потім квартиру залишу онукам. Дякую забудовнику, що вкладається у терміни і так швидко будує наш дім", - говорить пенсіонерка.

Вручав ключі від нових квартир керівник компанії-забудовника - Віталій Кучинський. З цією радісною подією він привітав усіх присутніх, а після урочистої частини запросив усіх на пікнік. Новосели пригощалися та знайомилися одне з одним.

Будівництво житлового комплексу "Панорамне містечко" продовжується. І вже 17 жовтня 2015 року ключі від нових квартир отримають щасливі сім'ї, які придбали житло у другій секції.

Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном (044) 359 07 37
або на сайті http://panoramne.com.ua/

 
 
 



Зараз ви читаєте новину «Пікнік до новосілля: в житловому комплексі "Панорамне містечко" здали першу секцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути