середа, 25 травня 2016 15:28

Перше в світі гідромасажне крісло представлене в Україні

 

Компанія "Акваполіс" представляє на українському ринку винахід, здатний замінити професійного масажиста. Гідромасажне крісло з можливістю встановлення у басейні знімає стрес, допомагає розслабитися після напруженого трудового дня, робить шкіру більш пружною, сприяє скиданню зайвої ваги.

Конструкція та принцип дії

Офіційна назва новинки — Water Spa Divan (WSD). На сайті aquapolis.ua представлено крісло, що розкладається, обладнане підлокітниками і підголівником. У крісло вмонтовані аеро- та гідрофорсунки, розміщені відповідно до основних зон масажу: спина, ноги, сідниці та стегна. Чотири форсунки (діаметром 2–5 дюйма) розміщуються на спинці крісла, шість форсунок з розпилювачами масажують стегна і сідниці, і дві гідромасажні форсунки (діаметром 2 дюйми) призначені для масажу литкових м'язів.

Встановлення в басейн

Крісло підійде для встановлення у будь-який заглиблений басейн. Для цього пристрій необхідно поставити на борт і опустити у воду. У нижній частині крісла є розпірка, яка зафіксує його на стіні басейну. Після цього залишається лише підключити Water Spa Divan до побутової електромережі.

Управління

Управління пристроєм здійснюється за допомогою панелі з кнопками, розташованої у верхній частині. Користувач вибирає режим масажних процедур (гідро- чи аеро-), а також задає час тривалості масажу (5, 10 або 15 хвилин). На панелі передбачені світлові індикатори, що показують вибраний режим. Крім того, можна не перейматися про краплі води, що потрапляють на панель. Клас захисту системи IР64 означає, що вона захищена від бризок. Проте слід уникати повного занурення панелі у воду.

За необхідності транспортування крісло складається. Завдяки компактним розмірам, коліщаткам і висувній ручці, його легко переміщати з будинку до басейну.

Зараз ви читаєте новину «Перше в світі гідромасажне крісло представлене в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути