вівторок, 22 січня 2013 11:13

Ніколи ще мобільний телефон не був настільки надійним, витонченим, унікальним і стильним одночасно

 

Ще з самого початку існування мобільного зв'язку компанії-виробники мобільних телефонів працювали на задоволення інтересів будь-яких смаків та потреб користувачів. Розроблялись бюджетні моделі, моделі для молоді, для бізнесу, навіть для спортсменів. Не залишились без уваги і особливо вимогливі користувачі для яких мобільний мав би бути не тільки засобом зв'язку, а й міг би підкреслити їхній смак та статус. Для них компнії створили спеціальний преміум-сегмент.

Nokia 8800 – безперечний лідер сегменту преміум класу. Телефон з'явився на ринку 2005 року, проте ще довгий час буде викликати безмежний інтерес з боку споживача. Дуже тонкий, але міцний, корпус виконаний з нержавіючої сталі. Виглядає досконало і як магніт притягує погляди оточуючих, підкреслюючи статус його власника. На сьогодні цей телефон є дуже великою рідкістю і ексклюзивною пропозицією. Ще наприкінці 2007 року компанія Nokia порадувала своїх споживачів телефонами преміум класу Arte Series – продовженням люкс-лінійки Nokia 8800. Вся лінійка мобільних телефонів виготовлена ??з практичних і приємних на дотик високоякісних та високовартісних матеріалів. Особливо радує око зовнішній мінімалізм. Карбон, сапфір, шкіра, титан та безмежний досвід кращих дизайнерів і технологів нікого не залишать байдужим.

Телефони Arte вдало вписалися і розширили лінійку одних з кращих телефонів преміум класу серії Nokia 8800. Перейняли всі найкращі риси попередніх телефонів лінійки і, в свою чергу, мають власні неповторні риси. Ніколи ще мобільний телефон не був настільки надійним, витонченим, унікальним і стильним одночасно.

Серія 8800 Arte в лінійці телефонів преміум класу від Nokia представлена декількома моделями кожна з яких по-своєму особлива. Моделі Black, Gold, Arte Diamond зі вставками із стразів, Аrte Carbon виготовлений із скла, сталі та вуглепластику зі спеціально розробленими для нього мелодіями задовольнять вимоги та підкреслять стиль та смак найвибагливіших користувачів.

Одними з найпопулярніших є моделі Sapphire: чорного і світло-коричневого кольору. Єдині у своєму роді, з поєднанням металу та шкіри, вставкою штучно-вирощеного сапфіра, надійні і дорогі - Nokia 8800 Sapphire і Sapphire Black. Складно назвати їх просто телефонами. Nokia випустила предмет, який служить не тільки засобом зв'язку, але і багато розповість про свого власника, підкреслює його індивідуальність і статус. Ідеальний розмір, якісні матеріали, чудове кольорове рішення, надійний вага, форм-фактор слайдера, зручні кнопки навігації та клавіші набору номера - дизайнери і виробник продумали кожну дрібну деталь, щоб втілити свої найкращі рішення в телефоні Nokia 8800 Arte Sapphire. Не варто забувати, що Nokia 8800 Arte Sapphire - це не тільки елемент гардеробу або стильний аксесуар, але і телефон. Як і у всіх інших телефонів серії 8800 Arte технічні характеристики тут на висоті. Нічого зайвого, максимальна якість і зручність у використанні. Відмінний рівень прийому сигналу гарантує надійний зв'язок і підтримку не тільки мереж GSM, але і WCDMA (третє покоління або 3G). Посилена батарея. Дводюймовий дисплей високого розширення, виконаний за технологією OLED дозволяє передавати більше 16 млн. відтінків і кольорів. Звук найвищої якості, чистоти і насиченості. Робота з Інтернет, органайзер, 1 гігабайт вбудованої пам'яті, камера 3,2 МРХ з автофокусом та можливістю запису відео, Bluetooth 2.0 EDR, A2DP.

Також тішать особливі функції, що виділяють серію Nokia 8800: при постукуванні по дисплеї з'являються аналоговий годинник; якщо покласти телефон дисплеєм вниз під час дзвінка, він переходить в беззвучний режим. Ще однією особливістю телефонів Nokia 8800 arte є багата комплектація: фірмова упаковка, CD-диск з програмним забезпеченням, інструкція і керівництво користувача, два акумулятора, зарядний пристрій, провідна гарнітура, бездротова BlueTooth-гарнітура, USB-кабель, зарядний пристрій та спеціальний стакан для зарядки телефону, стилізований під сам апарат.

Nokia 8800 Arte - це не стільки телефони, скільки потужниі іміджеві рішення, покликані прикувати увагу оточуючих до свого власника. Компанія пропонує квінтесенцію дизайнерської та технологічної майстерності своїх найкращих фахівців. Придбати цей ексклюзивний та рідкісний телефон, що безесумнівно підкреслить ваш стиль, смак та статус можна в інтернет-магазині 8800.com.ua.

Контакти:

098 77 56 777
063 68 62 888
095 0 688 688

Зараз ви читаєте новину «Ніколи ще мобільний телефон не був настільки надійним, витонченим, унікальним і стильним одночасно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути