середа, 27 липня 2016 09:00

Nethouse: як створити сайт для свого бізнесу за дві години

Своєю історією успіху з нами поділилася Марина Атаманюк з міста Кам'янське:

"Я дуже довго займаюся улюбленою справою - організовую свята різних напрямків по всьому місту і області. Загалом -тамада і аніматор. Раніше замовлення були і за газетними оголошеннями, і за рекомендацією, і просто" сарафанне радіо ", але я дуже швидко зрозуміла, що потрібно йти в ногу з часом. та й замовники просили попередньо перед зустріччю переглянути мою роботу, тому я прийшла до того, що потрібен САЙТ.

За порадою друзів і почитавши відгуки в інтернеті звернула увагу на платформу Nethouse. Зареєструвалася, вибрала варіант оформлення (Лендінгем), додала текст з розповіддю про себе, детальну контактну інформацію, посилання на сторінки в соціальних мережах, форму зворотного зв'язку і відгуки клієнтів. Все виявилося напрочуд легко і не складніше заповнення сторінки у Вконтакті. Ні про яке програмування тут мова не йде. Після цього я оплатила тарифний план з можливістю підключення свого домену, відсутністю реклами і відстеженням статистики, зареєструвала домен ... І ось що вийшло в результаті - http://tamadushka.pp.ua . На все про все пішло близько двох годин.

 

У підсумку, завдяки створеному сайту, кількість замовлень на проведення заходів збільшилася. В моєму регіоні сайт знаходиться на ТОПових позиціях в пошукових системах. Я більше часу стала приділяти безпосередньо розробці креативних сценаріїв за індивідуальними запитами під кожне святкування, а не на рекламу. Раніше я свій "золотий час" витрачала на походи в редакції газет, щоб подати оголошення. Тепер цю роботу дуже успішно виконує мій сайт вже практично без моєї участі.

Я дуже вдячна розробникам Nethouse за чудовий сервіс і за допомогу. Хто б міг подумати, що я зможу самостійно зробити красивий і сучасний сайт для свого бізнесу! Тому хочу порадити всім: якщо ви вирішили почати власний бізнес в інтернеті і шукаєте, де створити сайт, то сміливо використовуйте Nethouse ".

Зараз ви читаєте новину «Nethouse: як створити сайт для свого бізнесу за дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути