пʼятниця, 28 жовтня 2016 16:37

Mercedes-Benz S-клас (W222) – кращий автомобіль у світі?

 

Автомобілі марки "Мерседес" у всі часи вважалися найбільш якісними, найелегантнішими і найпрестижнішими.

Нема автолюбителя, який хоч раз у житті не захоплювався б лініями дизайну "Мерсів". "Мерседес" у кузові W222, який нещодавно вийшов, тримає планку.

Найбільш вражаюча особливість нових автомобілів цієї знаменитої марки – величезна кількість електроніки. Під електронікою маються на увазі інновації. Наприклад, підвіска нового авто може оцінювати стан дороги завдяки новій системі Surface Scan. Дана система використовує стереоскопічну відеокамеру, за допомогою якої комп'ютер відстежує якість дорожнього полотна. При цьому якщо система розпізнає виступ або яму, вона автоматично змінює м'якість підвіски окремо на кожному колесі. Оскільки система здатна працювати на швидкостях до 130 км/год, нерівності на дорозі не відчуваються взагалі.

Крім цього, новий "Мерседес" S-класу повністю оснащений світлодіодами, в машині відсутні лампи розжарювання. Фари даного автомобіля самостійно оцінюють відстань до машини, що їде попереду, і регулюють кут і силу пучка світла таким чином, щоб не сліпити водія зустрічного авто.

Цей автомобіль практично проводить революцію в збільшенні безпеки пішоходів, оскільки в його комплектації присутній тепловізор, що дозволяє за допомогою камери розпізнавати в темряві пішоходів або тварин. При цьому зображення з камери висвітлюється на приладовій панелі, а фари кілька разів моргають, щоб попередити людину про небезпеку.

 

Де найкраще купувати запчастини для нових і старих "Мерсів"

Незважаючи на відносно високу ціну, дані автомобілі мають незрівнянну якість як збірки, так і деталей. На відміну від багатьох інших виробників машин, "Мерседес" виробляє дуже довговічні, правда, не найдешевші запчастини.

Отже, в більшості випадків навіть старі запчастини "Мерседес" мають хороший запас міцності і можуть служити довгі роки. Багато автовласників вважають, що купувати вживані деталі для таких машин – не соромно.

Звичайно, оригінальні деталі – завжди краще рішення, і якщо власник авто готовий витратитися, йому обов'язково варто звернутися до офіційного постачальника. Як оригінальні, так і старі запасні частини для великої кількості моделей "Мерседес" продаються в різних інтернет-магазинах, наприклад в exist.ua.Такі магазини є сайтами, які пропонують автолюбителю широкий асортимент і можливість порівнювати і купувати потрібні запчастини.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes-Benz S-клас (W222) – кращий автомобіль у світі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути