пʼятниця, 23 вересня 2016 12:31

LG оцінила кращий телевізор з будь-коли випущених у $20 000

Як можна витратити $20 000? Можна купити непогану машину або квартиру в обласному центрі. Можна відпочити тиждень-другий на Мальдівах або Гаваях, а на гроші, що залишилися, замовити собі iPhone 7 Plus. А ще можна придбати новий телевізор від LG, а на здачу купити "Снікерс". Ми не помилилися: у LG виставили на телевізор OLED77G6P цінник $19 999, попутно назвавши його кращим телевізором з будь-коли випущених.

 

Найближчими днями стартує етап передзамовлень на новий телевізор LG Signature з модельним номером OLED77G6P. Ціна питання — без малого $20 000. Поява новинки на ринку очікується вже в жовтні, так що бажаючі придбати даний девайс вже можуть потихеньку знімати старий телевізор і виносити в під'їзд. З основними особливостями флагманської моделі в лінійці LG вас ознайомлять експерти MagaZilla (каталог цін інтернет-магазинів).

Екран

Новий LG Signature отримав 77-дюймовий дисплей, побудований за допомогою технології OLED (панель на органічних світлодіодах). Девайс отримав топову на даний момент роздільною здатністю — Ultra HD (3840 х 2160 pixel). Зазначимо, що завдяки використанню інноваційної технології Picture-on-Glass інженери LG зуміли зменшити товщину панелі телевізора до 1/10 дюйма (чверть сантиметра).

OLED77G6P підтримує технологію HDR, що забезпечує розширення динамічного діапазону. Представники компанії-розробника завіряють, що цей телевізор значно перевершує всі представлені на сучасному ринку моделі за рядом параметрів: глибиною чорного кольору, контрастністю зображення, а також рівнем чіткості тіней. За їхніми ж словами, картинка на екрані виглядає навіть краще, ніж в реальності. Новий телевізор здатний відображувати понад мільярд відтінків. Простий підрахунок показує, що для того, щоб одночасно побачити кожен з цих відтінків, знадобиться поставити поруч близько 120 телевізорів OLED77G6P і забарвити кожен піксель на їхніх екранах у різний колір.

Начинка

"Серцем" мультимедійних можливостей нового LG Signature стала сучасна платформа webOS 3.0. Разом з телевізором з'являється просунутий пульт ДУ Magic Remote Control, оснащений коліщатком прокрутки і дозволяє управляти курсором на екрані. OLED77G6P має функцію голосового управління.
У підставку телевізора інтегровані елементи висококласної акустики Harman/Kardon 4.2.

Звичайно, OLED77G6P оснащений вбудованим модулем Wi-Fi та контроллером Ethernet. Він також отримав чотири роз'єми HDMI, три порти USB і ряд інших портів.

Зараз ви читаєте новину «LG оцінила кращий телевізор з будь-коли випущених у $20 000». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути