понеділок, 27 липня 2015 14:25

Конференція Modern Lean Production

Запрошуємо відвідати конференцію Modern Lean Production, що відбудеться 31 липня 2015 року в м. Луцьк, Україна. Подія буде відбуватися на території компанії "Модерн-Експо", а її працівники поділяться досвідом впровадження системи "Кайдзен" від компанії Toyota в сучасних умовах.

Конференція Modern Lean Production покаже, що в Україні, незважаючи на складну ситуацію, продовжує розвиватися виробництво високотехнологічної продукції, вітчизняні компанії можуть успішно застосовувати кращі міжнародні практики ведення бізнесу, а їх продукти успішно продаються в більш ніж 50 країн світу.

"Toyota Production System" – це інтегрована соціально-технічна система, розроблена компанією "Toyota", яка включає її філософію і практику управління. Це постійне поліпшення бізнес-процесів у компанії, від виробництва до топ-менеджменту, від директора до рядового працівника. 

Серед гостей та доповідачів – директор "Кайдзен-клубу" в Україні Іван Сарвар, директор виробничого "Кока-Кола Україна" Євген Мосцепан, генеральний директор компанії "Метінвест" Дмитро Липпа та багато інших.

Запрошуємо до співпраці!

Організатор:

Міжнародний холдинг "Модерн-Експо"

Рік заснування – 1993

К-сть персоналу > 2000

Головний офіс – м. Луцьк, Україна. Міжнародні офіси – Люблін (Польща), Москва (Росія), Вітебськ (Білорусь), Берлін (Німеччина), Дубай (ОАЕ), Париж (Франція), Амстердам (Нідерланди).

Контактна особа:

Микола Жичук

+380332 789-500 дод. 2170

+38050 378-43-60

[email protected] 

www.modern-expo.com 

 

 

Зараз ви читаєте новину «Конференція Modern Lean Production». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути