четвер, 28 липня 2016 13:02

Компанія ВиЯр представила висувні ящики Attira від Hettich

 

Право на ексклюзивні поставки висувних ящиків Attira з Німеччини, від німецького виробника Hettich, отримала українська компанія "ВиЯр", що працює на ринку матеріалів і фурнітури для виготовлення корпусних меблів.

Компанія стала першим постачальником подібної фурнітури в Україні, що дозволило встановити привабливий для покупців прайс на систему ящиків преміум-класу з металевими боковинами. Ідея єдиної платформи дозволяє витрачати мінімум ресурсів і часу на створення меблевого гарнітура з різноманітними функціями і варіативним дизайном.

Українська компанія "ВиЯр" орієнтується на смаки покупців і прагне представляти функціональну меблеву фурнітуру, виробник якої використовує якісні та довговічні матеріали.

Переваги єдиної платформи висувних ящиків Atira, виробництва німецької компанії Hettich, численні. Лаконічні форми і прямі лінії, багатство додаткових елементів і різноманітність кольорової палітри, елементи для організації внутрішнього простору ящиків — все це дозволяє створити чудову основу для індивідуального дизайну меблів.

Конструкція ящиків Atira дозволяє поєднувати високу ефективність і диференціацію виробництва за рахунок трендової концепції єдиної платформи. Переваги ящиків Atira:

• напрямні витримують навантаження від 25 до 50 кг;

• при висоті боковини в 70 мм передбачена висота задньої стінки 176 мм, 144 мм і 70 мм;

• безпроблемна зміна напрямних: не потрібно змінювати конструкцію і розміри корпусу ящиків;

• під релинги передбачені отвори, які можуть використовуватися для монтажу скляних елементів і комбінації "релинг + скло" (DesignSide, TopSide);

• лаконічний дизайн: прямі лінії і контури, три кольори на вибір — "антрацит" (темно-сірий), білий, "срібло".

Про компанію:

Українська компанія "ВиЯр" пропонує клієнтам повний асортимент продукції для виробництва корпусних меблів, включаючи системи ящиків різних кольорів і висоти від німецьких виробників. Це функціональна меблева фурнітура для створення красивого і зручного дизайну.

Виставкова продукція в салонах мережі "ВиЯр" включає все, що буде потрібно для виробництва корпусних меблів — від різних виробників, виходячи з різного бюджету. Тут вже представлені ящики Atira від компанії Hettich, у зручності яких відвідувачі зможуть переконатися самостійно. Салони мають у своєму розпорядженні значні складські запаси всіх товарів, а доставка організована за принципом надійності та своєчасності.

Контакти:

+38 (044) 500 57 07 (сall-центр)

[email protected]

Зараз ви читаєте новину «Компанія ВиЯр представила висувні ящики Attira від Hettich». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути