понеділок, 13 жовтня 2014 15:29

ІнстаФорекс і футбольний клуб "Ліверпуль" уклали дворічний партнерський договір

 

Компанія ІнстаФорекс стала офіційним партнером футбольного клубу "Ліверпуль" у категорії онлайн-торгівлі валютними інструментами й бінарними опціонами на міжнародному валютному ринку Форекс в Азії та країнах СНД. Новий союз подарує клієнтам ІнстаФорекс незабутні враження, зокрема, дасть змогу клієнтам із цих регіонів пережити неповторні емоції на домашніх матчах команди на Енфілд.

"Ми раді прийняти компанію ІнстаФорекс до сім'ї нашого футбольного клубу. Це перший партнер ФК "Ліверпуль", що надає послуги онлайн-торгівлі на Форекс. Клієнти компанії, що налічують понад 1,2 мільйона трейдерів, у тому числі жителі Азії та країн СНД, зможуть отримувати інформацію про футбольний клуб, як то кажуть, із перших вуст, а також брати участь у розіграші квитків на гру команди", - розповів про угоду глава комерційного відділу ФК "Ліверпуль" Біллі Хоган.

Коментуючи укладення партнерства, директор із розвитку компанії ІнстаФорекс Павло Шкапенко сказав: "У компанії ІнстаФорекс і футбольного клубу "Ліверпуль" подібні цілі: ми прагнемо бути кращими на ринку Форекс, а ФК "Ліверпуль" - на футбольному полі. Ця угода об'єднує наш молодий бренд, що динамічно розвивається, із понад віковими традиціями. Ми дуже раді працювати з таким популярним й успішним клубом".

Заснований 1892 року, ФК "Ліверпуль" зараз - один із найвідоміших футбольних клубів. Він є 18-разовим чемпіоном Англії, 7-разовим переможцем Кубка Англії, 8-разовим володарем Кубка Ліги, 5-разовим переможцем Кубка/Ліги Чемпіонів, 3-разовим чемпіоном Кубка УЄФА, 3-разовим володарем Суперкубка УЄФА та 15-разовим переможцем Cуперкубка Англії.

Компанія ІнстаФорекс із радістю повідомляє своїх клієнтів про запуск нової унікальної акції "Різдво в Ліверпулі", у рамках якої будуть розіграні поїздка в одне з найкрасивіших міст Великої Британії - Ліверпуль і VIP-квитки на один із домашніх матчів команди "Ліверпуль".

Стати щасливим власником VIP-білетів і провести різдвяні канікули в Ліверпулі цього разу зможуть троє переможців! Для того, щоб потрапити до списку претендентів, необхідно внести $500 на депозит, зареєстрований у компанії ІнстаФорекс, і заповнити реєстраційну форму на відповідній сторінці.

Акція "Різдво в Ліверпулі" пройде з 15 вересня по 15 листопада 2014 року. Троє переможців будуть визначені за допомогою генератора випадкових чисел. Детальніше з умовами можна ознайомитися на сторінці регламенту акції.

Розіграш проводиться в рамках серії акцій і конкурсів від компанії ІнстаФорекс із загальним річним призовим фондом понад $500 тис.

Трейдинг від ІнстаФорекс, футбол від ФК "Ліверпуль"!

Зараз ви читаєте новину «ІнстаФорекс і футбольний клуб "Ліверпуль" уклали дворічний партнерський договір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути