середа, 23 квітня 2014 16:09

Готель "Київська Русь-Східниця" запрошує на травневі свята
2

Після виснажливої зими, важких політичних подій в країні наш організм виснажений та прагне відпочинку. Психологи радять відпочити далеко від цивілізації, на природі, де можна розслабитися, забути про плин часу, мирно прогулюватися по лісових стежках, вдихати гірське повітря, милуватися карпатськими краєвидами. Де сама природа допоможе розслабитися та забути про виснажливі робочі будні.

"Наш чотиризірковий готель "Київська Русь " у Східниці радий зустріти Вас у цьому мальовничому куточку природи, - говорить старший адміністратор Інга Куротчин. - Чудова природа, чисте повітря, високопрофесійний сервіс зроблять ваш відпочинок незабутнім. Окрім високого сервісу ми зможемо Вам запропонувати лікувально-оздоровчий комплекс процедур, який відновить ваш організм після виснажливої зими. Медичний центр обладнаний апаратурою ведучих світових виробників та надає широкий спектр медичних послуг з використанням найсучаснішого обладнання та технологій.
Готель "Київська Русь- Східниця" запрошує всіх на травневі свята. Адміністрація готелю пропонує безліч цікавих програм та розваг, де кожен зможе обрати розвагу для себе. Першого травня у готелі відбудеться вечір живої музики, у барі надаватиметься знижка на алкогольні напої – 20%. Також відбудеться турнір з більярду.

Другого травня на території готелю відбудеться майстер–клас від художника Романа Ющака та турнір з тенісу. Також персонал готелю організує для вашого відпочинку поїздку на рибалку, екскурсію мальовничими околицями Східниці.

"9 травня щорічно відзначається День Перемоги, –продовжує Інга. – Тому для всіх гостей нашого готелю ми запропонуємо святковий пікнік на вулиці та безкоштовний перегляд фільмів на військову тематику у кінотеатрі".

Адміністрація готелю з нагоди дня Матері дарує знижку для жінок на послуги салону краси – 15% усім гостям готелю. Також з нагоди Дня Матері та Міжнародного дня сім`ї з 10 травня по 31 травня діятиме програма "Турбота про батьків". Надаватиметься знижка на проживання у розмірі 10% за умови проживання у номері хоча б однієї особи віком 55 та більше років та "Бонусне місце" - 1 додаткове місце для дітей віком 6-12 років- безкоштовно.

Також приємним сюрпризом для всіх відвідувачів готелю стане відкриття літнього басейну з джакузі на території готелю.

Провівши декілька днів у мальовничому куточку Східниці, у готелі "Київська Русь" ви зможете покращити своє здоров`я, зарядитися позитивним враженнями та у Вас залишаться чудові спогади, за якими ви неодмінно захочете повернутися.

Детальнішу інформацію про лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" можна дізнатися на сайті http://kyivskaruss.com.ua/ або за телефонами: (03248)48901, (095)4143344, (067)6568955.

Адреса готелю: Львівська обл, смт. Східниця, вул. Шевченка, 2а.

Зараз ви читаєте новину «Готель "Київська Русь-Східниця" запрошує на травневі свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути