середа, 10 серпня 2016 14:43

Експерти пояснюють причини значного попиту на канадські будинки

Експерти пояснюють причини значного попиту на канадські будинки

Будинки за канадською технологією затребувані у всіх регіонах України. Швидкомонтовані будівлі користуються попитом як в приватному секторі, так і в промисловому або комерційному будівництві. Компанія Сервус пояснює цю тенденцію логічними об'єктивними аргументами.

Неймовірна популярність будинків за канадською технологією в Україні перевершує всі очікування. Інтерес до швидкомонтованих будівель зростає з кожним місяцем. І мова йде про будівництво не лише приватних котеджів, але й будівель комерційного, промислового, муніципального призначення.

За експертною оцінкою стрімкого зростання попиту на канадські будинки ми звернулися в Сервус Одеса. Це авторитетна українська компанія з багаторічним досвідом роботи саме в напрямку каркасного будівництва. На сайті servusbud.od.ua можна подивитися велике портфоліо готових будинків, каталог різнопланових проектів на будь-який бюджет, відгуки клієнтів, а також поставити запитання або запросити безкоштовний розрахунок проекту.
Фахівці компанії Сервус розповіли, в чому полягають основні переваги технології.

По-перше, приваблює енергоефективність. Завдяки дуже високим теплоізоляційними властивостями канадські споруди у 5 разів тепліші за бетонні і цегляні. Вони розраховані на будь-який клімат, оскільки витримують коливання від –60 до +60 градусів Цельсія. Бездоганна теплоізоляція і використання якісного пінополістиролу дозволяють будинку зберігати комфортну температуру взимку при знижених витратах на опалення. Для сімейного бюджету це безперечний плюс із урахуванням актуальних тарифів.

По-друге, каркасні будинки з панелей СІП набагато економічніші за аналоги з традиційних матеріалів. Один квадратний метр готового домокомплекту під самостійну збірку коштує близько 100 у.о. Якщо замовника цікавить будівництво під ключ, вартість 1 м² "під внутрішні чистові роботи" силами бригади професійних будівельників досягає 350 у.о. Монтаж проводиться в будь-який сезон і не вимагає важкої техніки, оскільки фундамент встановлюється легкий і малозаглиблений. Це також здешевлює всю конструкцію, при цьому ніяк не позначається на міцності і надійності споруди. Каркаснікі служать своїм власникам близько 100 років!

По-третє, терміни здачі об'єктів вражають навіть найскептичнішим чином налаштованих замовників. Ключі від готового будинку господарі можуть отримати вже через 2-3 місяці. У це складно повірити, але можна легко переконатися, відвідавши здані об'єкти, куди регулярно запрошують фахівці Сервус на перегляди. Тільки в Одесі таких будинків налічується вже понад 200.

Зараз ви читаєте новину «Експерти пояснюють причини значного попиту на канадські будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути