вівторок, 14 червня 2016 17:06

Comfy створив блог про техніку

 

Компанія Comfy створила власний блог про техніку, гаджети і різноманітні корисні речі, які можна придбати на сайті Comfy.ua і в офлайнових магазинах мережі.

Головна особливість блогу від Comfy: в створенні його матеріалів беруть участь консультанти роздрібних магазинів компанії. Їм добре відомі питання, що виникають у покупців. І вони, як ніхто, вміють доступно і детально давати на них відповіді. Кожен читач може поставити тут питання і отримати роз'яснення від консультанта. Крім того, цей журнал дозволяє будь-якому співробітникові компанії поділитися своїми знаннями.

Швидкий пошук по журналу пропонує, серед інших, статтю про те, як вибрати холодильник. З неї уважний читач дізнається про параметри, важливі для цієї техніки.

На окрему увагу заслуговують розділи журналу, присвячені діяльності Comfy, а також її конкурсам і акціям. Матеріали першого розділу відображають різні події, пов'язані з роботою компанії. Деякі з них будуть цікаві лише тим, хто цікавиться сферою торгівлі і підприємництва.

Інші ж здатні зацікавити широке коло читачів. Наприклад, такі, як стаття про всеукраїнський конкурс молодих художників COMFY ART PRIZE.

 

Розвиток компанії Комфі незмінно грунтується на розумінні клієнтів, їх інтересів і потреб. Новим кроком для неї стало налагодження спілкування з людьми. Нещодавно був створений блог Comfy — важливий засіб такої комунікації. Це онлайн-журнал, який стає простором для консультацій покупців, забезпечення їх необхідною інформацією для правильного вибору приладів або гаджетів, підказку від консультанта з питання про майбутню покупку. Або навіть про тонкощі експлуатації придбаних пристроїв.

 
Зараз ви читаєте новину «Comfy створив блог про техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути