середа, 28 вересня 2016 16:04

Батареї для дому можна придбати через інтернет

Батареї для дому можна придбати через інтернет

Якщо ви плануєте ставити радіатори опалення, але не знаєте з чого почати, зверніть увагу на потужність батареї, її тиск та матеріал з якого вона зроблена. Врахувати також треба тип будівлі, кількість вікон та зовнішніх стін у приміщенні. Найбільш потужні сталеві радіатори. Їх потужність становить 450-670 Вт. Найменш потужні чавунні радіатори, які мають потужність 80-150 Вт. Радіатори опалення можна купувати не лише в магазині, а й через інтернет- магазини. Там вони дешевші, а фахівці порадять, підкажуть і організують доставку пристроїв.

Чавунні батареї

Основна перевага таких батарей – міцність і довговічність. Середній термін служби чавунного радіатора близько півстоліття. Мають малу тепловіддачу, велику масу, їх потрібно щороку фарбувати. Такі батареї не рекомендуються при індивідуальному опаленні. Їх краще використовувати для квартир з центральним опаленням. Вони витримають тиск котельні та не будуть псуватися через неякісну воду.

Алюмінієві радіатори

Такі батареї легкі. Вони складаються з секцій, а їх кількість підбирається в залежності від величини кімнати. Мають велику тепловіддачу, але й швидко охолоджуються. Підходять для приватного будинку з сучасною опалювальною системою.

Біметалічні радіатори

Ці радіатори добре себе зарекомендували на ринку. Вони стійкі до впливу високого тиску, пневмо і гідроударів, мають високий робочий тиск. Мають сучасний зовнішній вигляд і гарну тепловіддачу. Рекомендовано для будинків з централізованою системою опалення.

Сталеві радіатори (панельні)

Такі радіатори не можна ставити у квартирах. Вони витримують тиск 6-8 атмосфер. З них не можна зливати воду, інакше батарея проржавіє а також не варто встановлювати у ванних кімнатах, там швидко почнеться корозія такого радіатора. Вони дуже різноманітні за дизайном, не потребують фарбування, мають високу тепловіддачу і недорогі по ціні.

Правильний вибір радіаторів опалення дозволить вам не тільки насолоджуватися теплом у вашому будинку протягом багатьох років, але й істотно заощадити на опаленні.

Більше інформації та професійну консультацію можна отримати за тел: (044)383-76-18, (095) 384-35-00, (098) 561-95-11

Або на сайті: http://www.radiki.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Батареї для дому можна придбати через інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути