вівторок, 01 березня 2016 18:20

Як здійснити свою мрію?

 

Про що ви мрієте? Домогтися престижної посади, поїхати вчитися за кордон, побувати в екзотичних країнах? У сучасному світі все це пов'язано з англійською. Глобальна мова сучасності, вона безсумнівний лідер віртуального простору і третя за поширеністю на планеті.

Час братися за підручники і освоювати численні часи, підступні неправильні дієслова і тонкощі британського вимови. Виберіть в помічники хороші курси англійської Київ - і вперед, назустріч мрії! Ми поцікавилися у викладачів міжнародної мережі шкіл з вивчення іноземних мов New York, які складнощі чекають учнів, і як їх подолати

Граматика


Правила англійської граматики - це основа формування письмових і усних навичок. Їх необхідно заучувати і практикуватися у використанні. І якщо 12 часів ще піддаються логіці, то неправильні дієслова можна тільки "зазубрити".

В освоєнні граматики допоможуть сучасні підручники таких найбільших видавництв, як Oxford, Cambridge, Pearson Longman. У них кожне нове правило відпрацьовується на прикладах і закріплюється розмовної практикою.

Вимова


Тонкощі фонетики для багатьох стають каменем спотикання. Такі незвичні для нас звуки, як / θ / та / ð /, складно освоїти з першого разу. Слухайте аудіоматеріали, намагайтеся точно повторювати слова за носіями. У мережі багато роликів, де викладачі пояснюють, як правильно розташувати язик і губи для правильної вимови.


Розмовна практика


Навіть маючи непоганий запас лексики та знання граматики, як правило, складно переступити психологічний бар'єр і заговорити на іноземній мові. Курси англійської Харків з досвідченими педагогами допоможуть вам впоратися з цим і відчути впевненість в своїх силах. Постійна напрацювання лексики, закріплення фраз за допомогою вправ і захоплюючих ігор - такий підхід довів свою результативність.

Якщо вивчаєте мову самостійно, шукайте способи поспілкуватися з носіями. На безкоштовних онлайн-ресурсах Scrabbin, Italki, Gospeaky можна знайти мовного партнера з будь-якої країни.

Ви допоможете йому з основами російської або української мови, а натомість отримаєте розмовну практику англійською. Це не тільки захоплююча методика навчання, а й хороший спосіб завести друзів.

Аудіювання

На слух природну англійську мову сприймають учні зі знанням мови на середньому рівні і вище. Складність полягає в нюансах різних акцентів, а їх безліч: уельський, шотландський, американський, австралійський і ін. Навіть мова розмовляючого на літературному англійською має індивідуальні особливості.

 

Для початківців більше підійдуть навчальні подкасти, наприклад, BBC англійською Ми говоримо, ELS Pod, Подкаст англійською мовою. У них звучать цікаві теми, а потім іде докладний розбір сказаного. За часом РОЛИК Займає 3-10 хвилин. Нью-Йорк курси англійської в Києві і харківська філія обов'язково включають в програму навчання вправи на вдосконалення аудитивних навичок.

Не зраджуйте свою мрію, прагнете втілити її в життя! Якщо вивчення англійської допоможе вам в цьому, то не відкладайте, записуйтеся на курси або плануйте самостійну програму.

Зараз ви читаєте новину «Як здійснити свою мрію?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути