четвер, 04 серпня 2016 10:00

8 порад, які допоможуть уникнути помилок при встановленні вікон

 

Неправильний монтаж вікон може звести нанівець усю користь від їхнього застосування і всі ми знаємо, якими недобросовісними можуть бути "майстри" віконної справи.

Спеціалісти компанії CentrLTD поділилися основними порадами, які допоможуть проконтролювати процес встановлення і вберегтися від недбалості.

1.Монтаж має здійснюватися спеціалізованими бригадами, у яких є ліцензія на виконання монтажних робіт.

2. На ваше прохання має бути надана типова інструкція зі встановлення виробів з ПВХ профілів.

3. Особливу слід звернути на кількість точок кріплення вікна. Відстань від кута до першого кріплення не має перевищувати 15 см, а відстань між двома сусідніми точками кріплення не може бути більше 70 см. До того ж, закріплювати слід не тільки бокові, а й нижні та верхні частини конструкції. На стандартне вікно (1,3х1,4 м з однією стулкою та однією "глухою" частиною вікна має бути не менше 14 точок кріплення.

4. Для кріплення вікон можуть бути застосовані як спеціальні саморізи, так і анкерні пластини. Проте, якщо Ви встановлюєте вікна з кольровим профілем, бокові частини слід обов'язково кріпити за допомогою віконних дюбелів. В іншому разі неможливо гарантувати відсутність деформації під час температурних розширень конструкції.

5. Заповнення піною монтажного зазору між рамою та стіною має бути виконано акуратно – без пустот та сторонніх включень. Клинки, що застосовуються, мають бути з пластику чи спеціально обробленої деревини твердих порід. Застосування звичайної деревини не допускається.

6. До і після встановлення вікон контролюйте цілісність профілів і склопакета, працездатність фурнітури.

7. Не підписуйте акт приймання нових вікон доки не перевірите чи якісно їх встановили.

8. Якщо потім ви все ж виявили несправності - продування, затирання, то обов'язково слід звернутися до підрядника з вимогою усунути їх.

 

Компанія ЦентрЛТД вже 15 років успішно працює на ринку металопластикових вікон, дверей, балконів, лоджій з кращих ПВХ профілів, алюмінієвих конструкцій (вікна, двері, фасади, зимові сади, перегородки, вітражі) з профілів АЛЮТЕХ, захисних ролет та ролетних, секційних, розсувних воріт.

Контаки

м. Київ

вул. Франка, 12

вул. Борщагівська, 192,

тел: (044) 384-01-41

т/ф: (044) 457-71-76

моб: (067) 324-01-41

E-MAIL

[email protected]

Зараз ви читаєте новину «8 порад, які допоможуть уникнути помилок при встановленні вікон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути