понеділок, 11 липня 2011 06:30

Заможні полтавці відпочивають на островах Індійського океану

$ 5–7 тис. коштує тиждень відпочинку для віп-персон. Полтавці такі подорожі замовляють переважно влітку. Не менш вимогливі за столичних мільйонерів. Просять індивідуальний вертоліт і окремий транспорт. Віддають перевагу екзотичному відпочинку, розповідає директор туристичної агенції "Ніко тревел" Марина Ніконова, 26 років.

— З європейських турів більш популярні Франція — Лазурний берег, Ніцца, узбережжя Італії, Португалії, Карибський басейн — Домінікана, Куба. Втратив популярність Таїланд. Молодь частіше обирає Індію — там хороші дискотеки і розкішні пляжі. Більшість заможних людей відпочивають на островах Індійського океану. Хоча готелі віп-класу є в Турції, Греції. Номери можуть коштувати 20–30 тисяч доларів. На замовлення готуємо індивідуальні тури. Коли людина хоче побачити кілька країн і відпочити на якомусь узбережжі. Вартість такої поїздки близько 10 тисяч доларів. Полтавські віпи замовляють індивідуальні машини, щоб не їхати з іншими туристами автобусом. Є такі, що люблять подорожувати вертольотом. Хоч на Полтавщині живуть досить заможні люди, проте приватного швейцара ніхто не замовляв. Це надто дорого. Імен віпів назвати не можу — комерційна таємниця. Це відомі і впливові люди області.

Наскільки вимогливі віп-клієнти?

— Капризних багато. Частіше трапляються наче й не віпи, а придираються не гірше. У колег був випадок, коли повернулися клієнти з відпочинку і дуже обурювалися, що у п'ятизірковому готелі довелося окремо платити за няню, катання на водних лижах. Для готелю такого рівня — це нормальна річ. Про такі деталі завжди інформуємо клієнтів.

Чи може людина з середнім рівнем достатку придбати віппоїздку?

— Інколи такі тури виставляємо як "гарячі путівки". Ціна може впасти на третину. Популярним стає кредитування відпочинку.

Зараз ви читаєте новину «Заможні полтавці відпочивають на островах Індійського океану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути