понеділок, 30 квітня 2012 06:45

Наталії Май не дають виступати

"7 квітня мав бути концерт співачки Наталії Май та її творчого центру, в палаці дозвілля "Листопад", — розповідає 27-річна полтавка Олена Морозова. — Купила білети, прийшла на концерт, а його немає. У місті пліткують, співати Наталії Май зумисне не дали. Їй сказали, білети ніхто не купує. Хоч біля "Листопаду" була сила-силенна народу — усі здавали квитки".

У палаці дозвілля "Листопад" переконують — концерт скасувала співачка.

— Питання до неї, чому не відбувся. "Листопад" — це площадка, яка здається в оренду, — відповідає Наталія Похидько, директор палацу дозвілля.

Родина Май вважає, їх хочуть спровокувати.

— Були люди, які хотіли, щоб виступ не відбувся. Це досить впливові персони. Частково пов'язані з політикою, — каже Віталій Май, чоловік співачки та її продюсер. — Усі наші концерти — затратні. У даній ситуації вирішили, що дешевше скасувати концерт, — Віталій Олексійович зітхає. — Це вже давно тягнеться. Прямо ніхто не сказав — співати не будете, зробили все тактовно. Найближчі два роки в Полтаві виступати не будемо. Тут Май почують хіба в записі. Міський голова Олександр Мамай не може втрутитися і змінити ситуацію. Хоча з ним будемо працювати надалі.

На виборах міського голови 2011 року Наталія Май підтримувала теперішнього мера Олександра Мамая. Виступала на благодійних концертах у Полтаві та області.

Зараз ви читаєте новину «Наталії Май не дають виступати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути