субота, 21 липня 2012 05:15

"Народний список" обиратимуть до кінця липня

На майдані Перемоги у Кременчуці представили дев'ятьох кандидатів від Полтавщини в "Народний список" партії "Україна — Вперед!". На зустріч зібралися близько 300 городян. Перед тим, як мала вийти на сцену лідер партії Наталія Королевська, почалася злива.

— Дощ — то хороший знак, — каже Наталія Юріївна. — Нехай змиє все старе, що заважає нормально і достойно жити у процвітаючій країні. Тільки наполегливі та сильні, які готові кинути виклик минулому, пробиваються у житті. Представляємо команду людей, які вирішили взяти участь у проекті "Народний список". Хто найбільше отримає вашої підтримки, представлятиме вас у парламенті. Прийшов час нових політиків, які зможуть зупинити беспрєдєл і розруху в нашій країні. Зможемо реалізувати те, що не змогли зробити впродовж 20 років наші попередники. Вірю, люди житимуть достойно, кожен зможе реалізувати себе.

На сцену запрошують кандидатів у народний список. Злива припиняється, хмари розходяться. На горизонті — захід сонця.

— У мене маленька донечка. Їй рік і місяць. Чоловік не раз казав, давай виїдемо в Канаду. Я відмовляюся, бо хочу бачити батьків, друзів, хочу поборотися за майбутнє тут. З партією "Україна — Вперед!" бачу, є реальний шанс, — каже 25-річна Анна Добровольська, одна з кандидатів у "Народний список" від Полтавщини. Вона підприємець, громадський діяч, лідер молодіжного руху "Драйв он лайф". — Програма парії "Україна — Вперед!" цілком відповідає моїм прагненням. Коли дізналася про народний список, подала заявку, заповнила анкету, пройшла співбесіду у Києві і ось — я уже серед кандидатів.

Кожен громадянин України міг подати заявку на участь у проекті "Народний список". З 25 червня по 27 липня на сайті spisok.ukraina-vpered.com та у пунктах для голосування на вулицях населених пунктів відбудеться відкрите голосування за кандидатів "Народного списку". Результати підіб'ють на з'їзді партії, що буде наприкінці липня — на початку серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Народний список" обиратимуть до кінця липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути